Professionele service

Het ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties en infrastructuur vraagt om specialistische kennis. 4PS heeft deze kennis in ruime mate in huis. Wij hebben een volledig dienstenaanbod voor het uitvoeren van snelle, gecontroleerde en betaalbare implementaties.

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, gaat 4PS verder dan het (door)ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties. 4PS adviseert haar klanten op dusdanige wijze dat de geboden oplossingen perfect aansluiten op uw ambities, processen en de wensen en eisen van uw gebruikers. Wij bieden hiertoe professionele consultancydiensten en projectmanagement aan bij zowel functionele- als technische uitdagingen.

 

Dit maakt 4PS het aanspreekpunt voor uw automatiseringsvraagstukken.

 

Kennis en ervaring

4PS consultants en projectmanagers zijn uitgebreid opgeleid in het werkveld van hun expertise en beschikken over ruime kennis en ervaring in de bouw-, gww- en installatiebranche. 

 
Consultancy
Onze consultants zijn in staat uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen met onze ICT-oplossingen zoals o.a. 4PS Construct, Mobile en diverse (klant)portalen. Wij bieden met consultancy-activiteiten ondersteuning op de door 4PS geleverde producten en diensten, zoals het:
 
-     implementeren van 4PS Construct en onze mobiele oplossingen
-     inrichten van uw administratie, de planning
-     analyseren en optimaliseren van uw logistieke processen 
-     ontwikkelen van stuur- en managementrapportage
 
Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde dienstverlening die wij hier niet noemen, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in overleg om te kijken of en hoe we u van dienst kunnen zijn.
 
Vul onderstaand uw contactgegevens en eventuele vragen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naam*
E-mail*
Telefoon*
Bedrijf
Hoe kunnen we u helpen?


 Deel via Twitter

 Deel via Linkedin

 Stuur door via email