1. Werken bij 4PS is een feestje!

Drie mannen, een zolderkamer en een heldere visie op ondernemerschap. Dat waren in 2000 de ingrediënten waarmee 4PS werd opgericht. Hard werken, gaan voor een tevreden klant en mooie producten die het verschil maken voor onze klanten hebben de afgelopen decennia bijgedragen aan de snelle groei van 4PS. Ons motto? ‘Doen wat je leuk vindt’ en gaan voor het beste resultaat. En vooral: vergeet niet te genieten van de behaalde successen!’

2. Een organisatie waar je nooit te oud bent om te leren

Diversiteit in ons personeelsbestand is belangrijk. Met elkaar vormen we een unieke en enthousiaste groep 4PS-ers. Jong of oud; iedereen krijgt de kans om zich te ontwikkelen. Via het 4PS Academy bieden we veel trainingen aan, zowel digitaal als klassikaal. Hierdoor stellen we je in staat om te werken aan je kennisniveau, maar ook aan je soft skills. We laten je ook nooit zomaar in het diepe zwemmen. Iedere (nieuwe) collega heeft een coach waar hij/zij op terug kan vallen.

3. Werken bij een ISV Partner van Microsoft

4PS is als vooraanstaand partner van Microsoft onlangs nog verkozen tot Partner of the Year van West Europa. Een mooie erkenning voor datgene waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Innovatie is cruciaal!
De innovaties volgen elkaar snel op en de lat ligt hoog. Dat zorgt ervoor dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Tot nu toe zijn we daar in geslaagd, mede dankzij onze enthousiaste club collega’s.

4. Jij telt als mens!

Hoe druk we ook zijn, er is aandacht voor jou als mens. Wie je bent, waar je vandaan komt, wat je gezinssituatie is, je hobby’s, noem maar op… we zijn in jou geïnteresseerd en we zijn dol op leuke dingen doen met elkaar.

Werken bij 4PS is naast werken ook heel gezellig! Zo hebben wij de jaarlijkse familiedag, het altijd gezellige kerstdiner (en kerstpakket) en doen we daarnaast veel aan teambuilding en sporten met je collega’s. Vergeet ook zeker niet de gezellige vrijdagmiddagborrels!

(Klik op het filmpje om een impressie te krijgen van onze familiedag in 2019!)

5. Ondernemer binnen een organisatie

Bij 4PS stimuleren we ondernemerschap. Sterker nog, we verwachten dat van onze collega’s. Ondernemen doet iedereen op zijn/haar eigen manier en daar laten we elkaar ook vrij in. Wel durven we te zeggen dat je voor het ondernemen lef nodig hebt om successen te kunnen creëren.

Verantwoordelijkheid
Bij het ondernemen hoort ook het dragen van een zekere verantwoordelijkheid. De manier waarop je daarmee omgaat, vinden we erg belangrijk. Durf jij een stap extra te zetten om dingen voor elkaar te krijgen? En hoever ga je daarin? Wat is jouw grens? Kortom: gespreksstof genoeg als je bij ons over de vloer komt.

6. 4PS Benefits

Van A tot Z
Als werkgever wil 4PS haar werknemers faciliteren. Alle faciliteiten zijn beschreven in de 4PS Benefits. Denk hierbij aan het salaris en de vergoedingen, omgang met verlof, het werken 2.0, pensioen, mobiliteit en welzijn.

Werken 2.0
Vrijheid in ondernemen wil ook zeggen dat we je niet verplichten om van 8 tot 5 op kantoor te zitten. Uiteraard vinden we het leuk om je regelmatig op kantoor te zien, maar als je in alle rust thuis wilt werken, faciliteren we dat. En wanneer je favoriete sportles van 9.00 tot 10.00 uur wordt gegeven, dan compenseer je die uren toch ‘s avonds?

Heb jij genoeg gehoord?

Voldoende redenen om direct te solliciteren? Klik op onderstaande button en stuur ons je CV en motivatie brief!

Vragen? Roxann helpt je verder!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group