Kies je branche
Diensten

Het maximale uit uw software met de diensten van 4PS

 

 

 

4PS Trainingen

Volg een training om uw kennis van de 4PS Producten te vergroten. De diverse aangeboden trainingen vergroten uw specialisme.

 

Naar de Trainingen

 

 

 

4PS Themadagen

Kennismaken met een nieuw product van 4PS? We komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op de themamiddagen die wij aanbieden.

 

Naar de Themamiddagen

 

 

 

4PS Kennissessies

Uw kennis van de processen in 4PS Construct houdt u op peil met de kennissessies. Kosteloos nemen wij de highlights per proces met u door.

 

Naar de Kennissessies

Evenementen

 

Brancheseminar Bouw | 4 mei

Kwaliteit en commitment. Daar staan de partijen voor die u uitnodigen om hun ervaring te delen op donderdag 4 mei bij Microsoft Nederland.

 

Wij geven u samen met Microsoft en onze klant Bouwbedrijf Van Dillen een kijkje achter de schermen. Op welke manier houdt men bij Van Dillen de bedrijfsprocessen op orde? De ervaringen uit de praktijk zijn waardevol voor ieder bouwbedrijf dat bezig is de ICT-oplossing te heroverwegen. U bent van harte uitgenodigd!

 

Brancheseminar GWW | 11 mei

Kom op 11 mei kennismaken met onze software voor de GWW! Samen met Microsoft ontwikkelden wij ERP-software waarmee ieder persoon binnen uw bedrijf efficiënter kan werken en dus productiever wordt. Microsoft levert de technologie, 4PS past dit toe op de infrabranche.

 

Tijdens dit seminar praten we u graag bij over de mogelijkheden die onze software te bieden heeft. Onze gezamenlijke klant Kroeze Infra deelt zijn ervaringen met u. Wij nodigen u van harte uit!

 

>> Klik hier voor meer informatie en meld u aan!

 

Kroeze Infra

 

Trainingen op het programma...

 

Training Applicatiebeheer SQL

 

Datum: 01 juni 2017

Tijd: 09.00 uur - 16.30 uur

Locatie: 4PS | Keplerlaan 4 | Ede

 

Lees meer

Themamiddagen op het programma

 

Voorlopig staan er geen themamiddagen op het programma

 

Kennissessies op het programma

 

Voorlopig staan er geen kennissessies op het programma

Een vraag over een sessie?