Nieuws

Cobouw50 2019

Best Presterende bouwondernemingen van Nederland zijn bekend

“Kijk verder dan de weg van morgen.” Dat was misschien wel de belangrijkste boodschap van de Cobouw Awards 2019. Het was een avond vol verwachting, vreugde en ook teleurstelling: de uitreiking van de Cobouw Awards op 21 november.

Award winnaars Cobouw50

Er werd gelachen, geproost en gewonnen. Dit jaar heeft IBIS Power het Beste Product van het Jaar gewonnen met PowerNest. Triodos valt opnieuw in de prijzen voor Meest Duurzame Project. Ook BINX Smartility wint een prijs, namelijk Beste Werkgever van het Jaar. En Ten Brinke Group mogen zich een jaar lang de Best Presterende Bouwonderneming van Nederland noemen.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Trots op onze klanten

Bovendien was het een dag waarop de bouw volop in de belangstelling stond. 4PS kijkt met veel trots terug naar de avond, want een groot deel van de ranglijsten bestaat uit onze klanten.

Daarom bij deze onze felicitaties aan 34 van onze klanten, die een mooie en welverdiende plek hebben bemachtigd in de ranglijst van de 50 grootste bouwbedrijven- en in de top 20 van de installatiebedrijven van Nederland in 2019.

Download hier de ranglijst van de 50 grootste bouwondernemingen van Nederland in 2019.

  • Deel dit artikel: