Nieuws

Duurzaam NL succesvol aan de slag in de Microsoft Cloud

Het nieuwe jaar was nog maar een paar dagen oud, en de eerste livegang van het jaar was al een feit. Op dinsdag 3 januari 2022, om exact 7:30 uur, ging Duurzaam NL live met 4PS Construct in de Microsoft Cloud. Installatiebedrijf Duurzaam NL kiest voor 4PS Construct Business Central en is hiermee verzekerd van een toekomstbestendig platform dat het bedrijf ondersteunt in hun verdere groei.

Niet opgeven maar doorgaan!

Wij zijn trots op het harde werk van het projectteam van Duurzaam NL en 4PS. Want toen we deze zomer de balans opmaakten, leek een livegang begin januari 2022 in eerste instantie niet haalbaar. Maar dankzij de inzet van alle betrokkenen, het vele oefenen met de software en een knappe eindsprint van Duurzaam NL lukte het toch de deadline te halen.

4PS Construct: op maat van de bedrijfsprocessen

De keuze voor de Microsoft Cloud was bij Duurzaam NL al gemaakt. Ze waren daarom op zoek naar een systeem dat beschikbaar is in de Microsoft Cloud, eenvoudig koppelt met andere Microsoft-applicaties én dat hun bedrijfsprocessen volledig ondersteunt. 4PS biedt hen een gestandaardiseerde totaaloplossing, maar met ruimte voor personalisatie om de klanten van Duurzaam NL zo goed mogelijk te faciliteren. Nu Duurzaam NL live is met 4PS Construct in de cloud verwachten ze de dagelijkse werkzaamheden efficiënter in te richten en meer inzicht te krijgen in alle processen. Zo zullen ze uiteindelijk hun klanten nog beter van dienst zijn met goed onderhoud.

Samen meer bereiken

En hoe kijkt Duurzaam NL nu terug op de samenwerking met 4PS? “Wij hebben veel samengewerkt met 4PS en hadden hierbij vaste contactpersonen. Die hebben ons veel geleerd en uitgelegd. Het was prettig dat 4PS met meerdere experts bij ons op kantoor kwam. Dit zorgde per afdeling en medewerker voor duidelijke instructies en gaf ons de gelegenheid om specifieke vragen te stellen,” vertelt Ingrid van der Tuuk, Sales Manager bij Duurzaam NL.

Met welke software gaat Duurzaam NL aan de slag?

  •  4PS Construct Business Central 18 in de Microsoft Cloud
  • Module: Service & Onderhoud
  • Module: Financieel
  • 4PS Buitendienst App

Over Duurzaam NL

DuurzaamNL ondersteunt bedrijven en instellingen bij het planmatig, economisch én ecologisch verantwoord onderhouden van technische installaties. Dat doen zij onder andere voor gebouwbeheerders bij de overheid, plant managers van productiebedrijven en facilitair beheerders van kantoorgebouwen.

  • Deel dit artikel