Evenementen

Terugblik op 4PS meets 4PS

Sinds juli 2018 maakt 4PS UK deel uit van de 4PS Group en heeft 4PS naast haar hoofdlocatie in Ede een vestiging in Birmingham UK. Op vrijdag 21 september jl. bezochten alle medewerkers van de Engelse vestiging voor het eerst het hoofdkantoor van 4PS in Nederland in het kader van ‘4PS meets 4PS’: een meerdaags evenement dat in het teken stond van kennismaken en #verdiepen. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het is gelukt om dat te realiseren!

#Verdiepen

Op het hoofdkantoor werden de Engelse collega’s vrijdag verwelkomd door de directie van 4PS en de Nederlandse collega’s. Na de gezamenlijke lunch en een rondleiding volgde de kwartaalmeeting die ook in het teken stond van #verdiepen. Egbert Jan van Bel, een toonaangevende auteur en docent op het gebied van marketing en klantbeleving, nam de collega’s mee in het thema klantgerichtheid en de betekenis hiervan voor de cultuur van een organisatie.

Verdieping was er ook door de presentatie van Ian Cowan, managing director in de UK, over de plannen voor de groei van 4PS UK en de ambitie voor de komende jaren. Tevens werd tijdens de bijeenkomst ruimschoots aandacht besteed aan de verschillende innovatieve projecten binnen 4PS en de klantteams waarmee we als organisatie stappen vooruit zetten in samenwerking en klantgeluk. Het is uniek dat medewerkers vanuit alle disciplines van de organisatie hier actief aan bijdragen en op die manier laten zien wat 4PS bedoelt met #jehartvolgen.

Na afloop van de bijeenkomst stond een uitgebreid buffet klaar en was er ruimschoots gelegenheid verder kennis te maken. Voor de Engelse collega’s volgde er op zaterdag nog een bezoek aan het Rijksmuseum en daarna konden zij op eigen gelegenheid Amsterdam verder verkennen om zo een indruk krijgen van de Nederlandse historie en cultuur.

4PS meets You?

4PS kijkt terug op een geslaagd evenement dat een mijlpaal is in de verdere internationalisering van de 4PS groep. Om hier verder aan te werken blijven we op zoek naar professionals die nationaal en internationaal de bouw voorop willen zetten. Wat dit voor jou betekent, kun je vinden op ‘werken bij‘. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Zorg er dan voor dat je ons volgt via LinkedIn. Neem ook eens een kijkje op de LinkedIn pagina van onze collega’s in Engeland.

  • Deel dit artikel: