Nieuws

GWW-aannemer Poland Groep live met 4PS Construct!

Poland Groep is een middelgrote GWW-aannemer uit Noord-Holland. Het bedrijf bestaat uit een aantal divisies, namelijk Infra, Grondstoffen, Logistiek en Sloopwerken. Om de sterke groei van het bedrijf te faciliteren is er gekozen voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 met de brancheoplossing van 4PS voor de GWW.

Snelle groei

Poland Groep is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Inmiddels is het bedrijf op vele fronten actief in de GWW-branche. Het bedrijf investeert veel in materieel en de projecten worden steeds omvangrijker. De behoefte om beter inzicht te krijgen in de projecten is hierdoor toegenomen, aldus Kevin Poland, Algemeen Directeur van Poland Groep. “Vanuit een aantal bevriende relaties in de branche hadden wij goede verhalen gehoord over 4PS en de oplossingen die deze Microsoft Partner biedt. Na één demo waren wij dan ook snel overtuigd en hebben wij eind 2019 het contract afgesloten.”

Implementatie

De afgelopen maanden is Poland Groep bezig geweest met de implementatie van het nieuwe softwaresysteem. Poland blijft calculeren met GWWBundel van Ibis Software, waar 4PS een sterke integratie mee heeft. Voor het scannen en herkennen van inkoopfacturen heeft Poland Groep gekozen voor de aanschaf en implementatie van WhiteVision, een partner van 4PS.

“De implementatie is in een paar maanden afgerond en sinds begin juni werken wij met de software van 4PS. Wij kijken terug op een dynamische periode waarin wij zeer prettig hebben samengewerkt met de consultants van 4PS”, aldus Kevin Poland. Marcel van Noord, Business Unit Manager GWW bij 4PS licht verder toe: “Bij 4PS staan klanten zoals Poland Groep centraal. Bijvoorbeeld bij onze Business Unit GWW: wij blijven onze klanten informeren over de laatste ontwikkelingen, en daarnaast vragen wij ook regelmatig om input en feedback. Wij hechten veel waarde aan deze samenwerking, hierdoor kunnen wij onze software namelijk nóg beter laten aansluiten op de branche.”

  • Deel dit artikel: