Nieuws

KlaassenGroep kiest voor 4PS Construct

In februari 2021 heeft KlaassenGroep de keuze gemaakt voor 4PS voor de vervanging van haar huidige ERP-oplossing. De KlaassenGroep werkt als full-service ontwikkel- en bouwregisseur samen met particuliere, institutionele en bedrijfsmatige opdrachtgevers.

Klaar voor de nabije toekomst met 4PS Construct

KlaasenGroep was op zoek naar een nieuwe ERP-oplossing. Zij vonden de oplossing bij 4PS Construct. Met een maximale dosis nuchterheid keek het bedrijf kritisch naar een ‘’no nonsense’’ implementatie. Zij volgden hierbij graag de door 4PS gestandaardiseerde aanpak, die zich inmiddels meer dan 500 maal bewezen heeft in de bouwsector. Een bewezen betrouwbare oplossing, waarmee Klaassen weer helemaal klaar is voor de nabije toekomst.

Met de inzet van de 4PS On-site App is er tevens de basis gelegd voor de komende verplichtingen in het kader van de Wet Kwaliteitsborging die op 1 januari 2022 van start gaat.

Over KlaasenGroep

De historie van KlaassenGroep voert terug tot 1851. Door de jaren heen is Klaassen dankzij de stabiele groei uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met de verzorging van alle voorkomende werken in de woningbouw en de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan kantoren, zwembaden, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen en gemeentehuizen.

  • Deel dit artikel