Nieuws

Aannemersbedrijf Kormelink kiest voor toekomstbestendigheid met 4PS Construct

Vlak voor de bouwvak jl. heeft 4PS opdracht gekregen van aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen, nabij Enschede. Kormelink koos 4PS Construct vanwege de brede toepassing binnen de bouw. Als 100-jarig bouwbedrijf heeft aannemersbedrijf Kormelink door de jaren heen veel vernieuwingen doorgevoerd die steeds gericht waren op verdere optimalisatie van het bouwproces.

Microsoft Dynamics

Met Microsoft Dynamics als basis van het systeem kiest Kormelink voor toekomstbestendigheid en daarmee ook zekerheid. Aangevuld met de brede bouwkennis van 4PS geeft dat veel vertrouwen in een passende implementatie.

Klaar voor de toekomst met 4PS

De gedegen aanpak en de nuchtere zienswijze van Kormelink is een prima basis voor een gezamenlijk project. Met 22 kantoor werkplekken en 5 vaklieden buiten met een “mobiele werkbon” is Kormelink weer helemaal “bij”. 4PS Construct is als ERP-systeem gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft en heeft daarmee een naadloze integratie met de bekende Office-pakketten. Miljoenen mensen over de wereld gebruiken het Microsoft-platform, het garandeert een herkenbare interface wat zorgt voor een snelle acceptatie bij eindgebruikers. Hiermee heeft Kormelink een toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke keuze gemaakt voor haar organisatie.

Over Kormelink

Aannemersbedrijf Kormelink is een solide familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten, midden en westen van het land. Met circa 75 vakspecialisten, bestaat het bedrijf uit een mix van jonge talenten en ervaren professionals.

  • Deel dit artikel