Nieuws

Bilfinger live met 4PS Construct en het Be-Sync Materieel Portaal

Bilfinger Industrial Services is de multidisciplinaire partner voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Bilfinger is onlangs live gegaan met 4PS Construct en het Be-Sync Materieel Portaal. Met het Be-Sync Materieel Portaal hebben interne en externe klanten van Bilfinger onder andere de mogelijkheid om online materieel te bekijken, te bestellen en/of af te roepen. Dit is volledig geïntegreerd in 4PS Construct.

Bilfinger-bouw

De geschikte softwareoplossing

Bilfinger is live gegaan met de ERP-oplossing 4PS Construct en het Be-Sync Materieel portaal. Met het Be-Sync Materieel Portaal krijgen interne en externe klanten onder andere de mogelijkheid om online materieel te bekijken, te bestellen en/of af te roepen. Hierdoor is het onder andere mogelijk om altijd en overal materieel te bekijken, te bestellen en kunt u zien wat er op het project staat. Het Be-Sync Materieel Portaal heeft een integratie met uw administratieve systeem (bijvoorbeeld 4PS Construct). Door deze integratie bent u altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken rondom uw materieel met onder andere direct inzicht in uw materieel facturen.

Samenwerking 4PS en Be-Sync

4PS en Be-Sync werken al jaren samen en hebben veel gezamenlijke klanten waarvan ieder met hun eigen producten en diensten gebaseerd op verschillende Microsoft platforms.  Op 1 mei 2020 heeft 4PS een strategisch belang genomen in de activiteiten van Be-Sync. Door deze krachtige organisaties samen te voegen kunnen alle aangeboden Microsoftproducten, diensten en platforms worden bediend waarbij de klant maar één aanspreekpunt heeft.  

Over Bilfinger

Bilfinger Industrial Services is een veelzijdige aanbieder van ondersteunende diensten voor de industrie. De organisatie van Bilfinger Industrial Services in België en Nederland bestaat uit 1.300 werknemers. Daarnaast zijn er nog eens 1.200 medewerkers werkzaam via VCU-gecertificeerde bedrijven. Vanuit acht vestigingen in België en Nederland biedt Bilfinger Industrial Services een breed servicepakket: isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, lawaaibeheersing en rope access.

  • Deel dit artikel