Nieuws

Breman Installatiegroep is nu live met 4PS Construct op Business Central

Na een succesvol migratietraject maakt de Breman Installatiegroep sinds eind september gebruik van 4PS Construct op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met de overstap van Navision naar de Business Central Spring release ’21 kiest Breman voor een toekomstbestendig en cloud-ready platform dat hen optimaal ondersteunt in de dagelijkse bedrijfsvoering.  

De Breman Installatiegroep werkt al sinds 2004 met 4PS Construct. Inmiddels werken 26 vestigingen met in totaal 1.800 medewerkers met de 4PS-oplossingen: ruim 700 gebruikers op kantoor en zo’n 1.100 medewerkers in de buitendienst maken dagelijks gebruik van onze software. 

Als toevoeging op de totaaloplossing 4PS Construct gebruikt Breman ook aanvullende tools zoals de 4PS Buitendienst Apphet 4PS Urenportaal en de 4PS Uren App, de 4PS Grafische Resource Planning, de 4PS Magazijn App en 4PS Control 

De keuze van Breman voor Business Central 

Waarom Breman koos voor een migratie naar Business Central? Dat vroegen we aan Klaas Kanis, directeur Informatiemanagement & IT: “Om gebruik te kunnen blijven maken van alle nieuwe ontwikkelingen die op ons afkomen, vinden we het belangrijk om up-to-date te zijn qua software.” 

“We streven naar een hoge mate van digitalisering van bedrijfsprocessen. Investeringen in nieuwe technologie dienen een aantoonbare bijdrage te leveren aan de productiviteit en innovatie van de organisatie. De stap naar 4PS Construct op Business Central is voor Breman een stap richting de toekomst. Niet alleen bereiden we ons hiermee voor op de stap naar de cloud, ook biedt zowel het nieuwe platform als het gebruik van de webclient onze gebruikers nieuwe mogelijkheden.” 

“Tevens krijgen we door de overgang naar Business Central voor onze business essentiële nieuwe functionaliteiten tot onze beschikking. Om onze vestigingen die woningrenovaties uitvoeren goed te kunnen voorzien in hun behoefte, hebben we hiervoor meegedaan in de ontwikkeling van de nieuwe Groot Onderhoud & Renovatie-module. Deze module is met name voor de renovatiebranche geschikt.”  

Over Breman 

De Breman Installatiegroep is een landelijk opererende groep van 26 gespecialiseerde vestigingen op het gebied van installatietechniek. De collega’s bij de gespecialiseerde Breman-vestigingen zijn werkzaam binnen woningbouw, woningbeheer, utiliteit, woningrenovatie en er is een Breman Installatiefabriek. Breman houdt zich dagelijks onder andere bezig met duurzame energiesystemen, verwarmingsinstallaties, elektrotechniek, regeltechniek en service en onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt. 

  • Deel dit artikel