Nieuws

Henk van Tongeren gaat voor procesoptimalisatie met 4PS Construct

De meesten kennen Henk van Tongeren Water & Techniek als partner voor bronbemaling. Maar zij hebben nog veel meer te bieden op het gebied van Water & Techniek. Het bedrijf koos heel bewust voor 4PS en wil met de softwareoplossing 4PS Construct processen verder optimaliseren.

 

Onderaannemer

Vaak wordt Henk van Tongeren Water & Techniek ingezet als onderaannemer. Het bedrijf werkte mee aan allerlei mooie infrastructurele werken in het land. De laatste jaren onderscheiden ze zich steeds meer door innovaties op het gebied van water en techniek. De thema’s innovatie en duurzaamheid staat dan ook hoog op de agenda.

Automatisering

Om steeds beter in te kunnen spelen op de veranderende markt is de behoefte ontstaan aan een nieuwe softwareoplossing voor het hele bedrijf. ‘Via klanten en mijn accountant hoorde ik goede verhalen over 4PS. Dus heb ik ze uitgenodigd’ zegt Guido van Tongeren, algemeen directeur & DGA. ‘Vanaf het begin is er al sprake van partnership en wederzijds vertrouwen’. Guido van Tongeren heeft een duidelijke visie. Dat is de basis voor de eisen die hij aan het nieuwe software systeem stelt. Marcel van Noord, Sales Manager bij 4PS vertelt: ‘omdat het een lange termijn besluit is voor een bedrijf hebben we eerst een Proof of Concept uitgevoerd. Deze sloten we af met een eindpresentatie, waarna Henk van Tongeren Water & Techniek de beslissing nam voor aanschaf en verdere implementatie van 4PS Construct. We kijken uit naar de verdere samenwerking!’

“Om een betrouwbare dienstverlening te kunnen leveren aan je klanten, heb je ook een betrouwbare software partner nodig”

– Guido van Tongeren, Algemeen directeur & DGA bij Henk van Tongeren

Over Henk van Tongeren

Vanaf de oprichting in 1949 is het verbinden van water en techniek de essentie van het bedrijf. Henk van Tongeren Water & Techniek is met 5 vestigingen (Apeldoorn, Appingedam, Drachtstercompagnie, Eibergen en Zwolle) en van de grotere spelers op het gebied van de grondwatertechniek. Meer weten over Henk van Tongeren? Bekijk de website

  • Deel dit artikel: