Nieuws

Kesselaar & Zn kiest voor 4PS Construct

Mooi nieuws waar we trots op zijn: onlangs is er een akkoord bereikt tussen Kesselaar & Zn BV en 4PS. Men gaat aan de slag met 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft. Het bedrijf uit Alkmaar gaat het ERP-systeem en de aanvullende apps inzetten voor de ondersteuning en professionalisering van de projectbewaking, service & onderhoud, en de financiële administratie.

 

Aandacht voor de klant

Bij Kesselaar & Zn – ook wel bekend als ‘Gastheer in de bouw’ – ontstond de behoefte aan een nieuw automatiseringssysteem. Na een selectietraject heeft de organisatie het vertrouwen gegeven aan 4PS. Bart Jansen, Salesmanager Bouw bij 4PS: “We zijn trots dat we Kesselaar & Zn tot een nieuwe klant mogen rekenen. Het is een mooie organisatie, met leuke mensen en veel aandacht voor de klant. Het bedrijf richt zich naast nieuwbouwprojecten ook nadrukkelijk op service & onderhoud. Daarom is in dit geval onze Buitendienst App ook een waardevolle toevoeging.”

Kesselaar & Zn over de keuze voor 4PS:  “In de huidige dynamische markt is het voor ons van vitaal belang dat we ‘real time’ zicht hebben op ontwikkelingen binnen onze organisatie. Daarnaast willen wij door vergaande automatisering van onze processen de faalkosten (verder) reduceren. Medewerkers moeten daarbij ‘fluitend naar het werk’ kunnen blijven gaan. We hebben in 4PS een partner gevonden die dat niet alleen kan verzorgen, maar die ook op visie en kernwaarden nauw aansluit bij waar wij voor staan. Dat is voor ons een belangrijke voorwaarde voor samenwerking”.

Over Kesselaar & Zn

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw. Open en eerlijk samenwerken staat bij hen hoog in het vaandel. Daardoor vindt men steeds de perfecte balans tussen wensen en oplossingen. Het bedrijf is er dan ook trots op dat ze beloond zijn met de eervolle titel ‘Slimste bedrijf van Nederland’. Dat is terug te vinden in alles wat ze doen: bij Kesselaar & Zn zorgt men ervoor dat ze continu vernieuwend bezig zijn en meegroeien met de opdrachtgever. 4PS helpt de organisatie graag verder om structuur te creëren in een groeiende markt. Dat kan leiden tot het realiseren van meer grip op de lopende projecten, met minder inspanningen. Voor meer informatie over Kesselaar & Zn, bezoek de website.

We wensen Kesselaar een waardevolle implementatie toe!

  • Deel dit artikel: