Nieuws

Muller Bouw live met 4PS Construct in de Microsoft Cloud!

We zijn supertrots dat ons migratieteam opnieuw een 4PS-klant hielp met hun stap naar de cloud. Bouwbedrijf Muller Bouw is nu succesvol live met 4PS Construct in de Microsoft Cloud. Het bedrijf staat bekend als een degelijke bouwer en loopt voorop als het gaat om het toepassen van eigentijdse technieken, van digitale BIM-modellen tot inventieve duurzame oplossingen. Daar hoort natuurlijk ook een toekomstbestendig ERP-systeem in de cloud bij!

Van Navision 10.17 naar Business Central

Niet alleen kiest Muller Bouw ervoor om 4PS Construct voortaan als een Software as a Service oplossing af te nemen; de migratie naar de Microsoft Cloud betekende ook afscheid nemen van het Navision platform. Voortaan maakt het bedrijf gebruik van 4PS Construct Business Centrale Winter 21. Dat zorgt ervoor dat ze maximaal profiteren van alle nieuwe ontwikkelingen van 4PS en Microsoft.

Keuze voor de Microsoft Cloud

Stephan den Bieman, Hoofd administratie bij Muller Bouw, licht de keuze voor de Microsoft Cloud toe: “De voornaamste reden voor deze keuze was het kunnen bieden van meer flexibiliteit voor de medewerkers. Ze hebben nu overal en altijd toegang tot de vertrouwde omgeving, hierdoor kan er veel efficiënter gewerkt worden en is er een toename van tevredenheid onder de medewerkers.”

Over Muller Bouw

Muller Bouw is een bouwbedrijf actief in woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Het bedrijf staat bekend als een degelijke bouwer en heeft geen moeite met complexe bouwprojecten. Sleutelwoorden voor de bouwer zijn flexibiliteit, daadkracht en betrouwbaarheid. In een gedegen voorbereiding, in een strakke organisatie, in uitvoering tot elk detail.

Muller-Bouw

  • Deel deze pagina