Nieuws

Nieuwe softwareoplossing 4PS Control live!

De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de forse opgave in de energiebesparing, een klimaatbestendig Nederland en verduurzaming naar energielabel B. Veranderingen die invloed hebben op uw bedrijfsprocessen. Samen met klanten, (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar deze duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. En waar meerdere belangen een rol spelen is goede communicatie in uw samenwerking een must. Maar hoe communiceert u in uw processen duidelijk met elkaar?

4PS Control helpt u verder

Binnen uw bedrijfsprocessen is communicatie een belangrijk onderdeel. Met 4PS Control deelt u eenvoudig informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met uw klanten/partners. Zo houdt u informatiestromen overzichtelijk en werkt u efficiënter en prettiger samen.

De 3 voordelen van 4PS Control

 1. Professionele communicatie
  Deel snel en eenvoudig gegevens uit 4PS Construct met uw klanten/partners. Alle communicatie handig op één plek. Wel zo duidelijk en efficiënt. Dit biedt overzicht voor alle betrokkenen. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.
 2. Persoonlijk, herkenbaar en beheersbaar
  U kunt elke klant/partner een eigen portaal aanbieden met de gewenste look & feel.
  Waarin u bepaalt waar uw klant/partner wel en geen inzicht in heeft. Zowel op gebied van huisstijl, maar ook gebruikersmachtigingen. Zo heeft elke klant/partner zijn unieke en op maat gemaakte portaal. En houdt u de controle op het totaalplaatje.
 3. Real-time inzicht
  4PS Control is een volledige cloud service. En dat heeft veel voordelen. Zo heeft u op elk device real-time inzicht in uw processen. Overal ter wereld.

De toekomst van 4PS Control

We zijn constant bezig met het door ontwikkelen van onze producten. Dat doen we natuurlijk ook met 4PS Control.  Zo kunt u 4PS Control in de toekomst inzetten bij al uw samenwerkingsverbanden waarbij u informatie in of uit 4PS Construct nodig heeft.

Meer informatie over 4PS Control

4PS Control gaat live op de 4PSNL 10.00-015 en -015i. Twee pilot klanten starten vanaf 4 maart met het testen van deze versie. Kort daarna wordt 4PS Control ook voor de -016, -016i en de 017 uitgeleverd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over 4PS Control? Neem dan gerust contact op met uw 4PS accountmanager of klantteam.

 • Deel dit artikel: