Nieuws

Terugblik op een succesvolle 'Week van Digitalisering'

Vorige week stond helemaal in het teken van ‘De Week van Digitalisering’, ons virtuele klantevent. Een week lang waren we te gast in de moderne Microsoft-studio en bespraken we actuele thema’s rondom digitalisering in de bouwsector. Samen met 4PS-specialisten, partners en klanten bespraken we onder andere de toepassing van Microsoft Power Apps op de bouwplaats, migraties naar de cloud en werken met data uit BIM-modellen in 4PS Construct. Benieuwd waarover we het hadden? We zetten de hoogtepunten per webinar voor u op een rij.


Achieve more

In onze eerste webinar stond het platform Microsoft 365 Business Central centraal. Gastspreker Caroline Hayet van Microsoft deelde de visie van Microsoft over het nieuwste platform. Onze klant Breman schoof daarna aan om te vertellen wat de migratie naar dit platform hen bracht. Tot slot stonden we ook uitgebreid stil bij een aantal mooie nieuwe features in Business Central en de integratie met het Microsoft Power Platform.

Mobiliteit in de bouwnijverheid

In de webinar ‘Mobiliteit in de bouwnijverheid’ stond de digitale bouwplaats centraal. Onze experts vertelden meer over de nieuwste mogelijkheden omtrent apps in de bouwsector. Hierbij werd uitgebreid aandacht besteed aan de 4PS On-site App en Power Apps, onderdeel van het Microsoft Power Platform.

Cloud first

In de derde webinar van De Week van Digitalisering gingen we dieper in op het thema ‘Cloud first’. De kijkers kregen meer te weten over de verschillende cloud-smaken die we bij 4PS aanbieden. Daarnaast vertelden we meer over de mogelijkheden van documentbeheer in de cloud.

Het optimaliseren van de ketenintegratie

Tijdens deze webinar bespraken we de ketenintegratie, 4PS Control en de positionering van de 4PS API. Daarnaast vertelde Be-Sync ons meer over het Be-sync Informatie Portaal (BIP) en werden de in’s en out’s van het kopersbegeleidingsportaal Homectrl besproken.

Data-driven

Op de laatste dag stonden onze experts klaar om de klanten meer te vertellen over de visie van 4PS op data-driven werken en BIM. Daarnaast deelde onze klant Hollander hun ervaringen met BIM . Vervolgens lieten onze collega’s van Be-Sync nog het een en ander zien rondom het Power Platform.

Kortom, met al deze diverse onderwerpen was het een hele geslaagde én leerzame week! Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Deel deze pagina