Nieuws

Van der Sluis Technische Bedrijven gaat voor toekomstbestendige software

Onlangs vond de kick-off plaats van het implementatietraject bij Van der Sluis Technische Bedrijven, voor het bedrijfsonderdeel installatietechniek. Een mijlpaal! Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, en daarmee zijn ook de hoeveelheid en de omvang van de projecten toegenomen. Samen met het feit dat men met verschillende applicaties werkte, zorgde dit voor een complexe situatie. Na een uitgebreide analyse van de situatie en de wensen, bleek de stap naar een branchepakket bij één softwareleverancier de beste optie. Er is gekozen voor 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft Dynamics.

 

Behoefte aan toekomstbestendige software

Van der Sluis Technische Bedrijven wil graag klaar zijn voor de toekomst. De informatiebehoefte is groot en inspelen op de ontwikkelingen in de markt wordt steeds essentiëler. Met de vorige maatwerkapplicatie zonder integraties werd dat te risicovol concludeerde men. Het optimaliseren van het integrale proces door een innovatieve, toekomstbestendige brancheoplossing is de uitkomst. Vandaar de keuze voor de software van 4PS. Van der Sluis Technische Bedrijven gaat binnen de installatietak werken met het ERP-systeem 4PS Construct, aangevuld met de Buitendienst App, de Uren App, het Documentenportaal en het nieuwe platform Control.

Henk van Asselt, Sales Manager voor de installatietechniek bij 4PS: ‘Onze culturele klik, de visies van beide organisaties, de betrouwbare basis van Microsoft als technologieplatform en time-to-market zijn bepalend geweest in de keuze voor 4PS. Voor alle disciplines bij Van der Sluis Technische Bedrijven (groot onderhoud en renovatie, woningbouw, utiliteit, beheer en onderhoud) hebben we een prima oplossing.’

Over Van der Sluis Technische Bedrijven

Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Dat is Van der Sluis Technische Bedrijven. De ruim tachtig jaar oude onderneming heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. De terreinen waarop het bedrijf actief is, zijn dus uiteenlopend, dit zorgt voor een brede bundeling van techniek. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen drie bedrijfsonderdelen:

  • Installatietechniek (Van der Sluis Woningbouw, Van der Sluis Renovatie, Van der Sluis Utiliteit, Van der Sluis Beheer & Onderhoud en Versan)
  • Constructie (Van der Sluis Constructie)
  • Agri (Van der Sluis Agri)

De bedrijfsonderdelen hebben elk hun eigen specifieke, technische kennis in huis, maar ze hebben ook veel met elkaar gemeen. Ze bieden stuk voor stuk betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. Een combinatie die steevast leidt tot succes. Voor meer informatie, bezoek de website van Van der Sluis Technische Bedrijven.

  • Deel dit artikel: