Nieuws

Van Wijk Vastgoedonderhoud kiest voor het gemak van 4PS Construct in de Microsoft Cloud

We mogen opnieuw een vooruitstrevend bedrijf uit het vastgoedonderhoud als nieuwe klant verwelkomen. Van Wijk Vastgoedonderhoud met vestigingen in Amsterdam, De Meern en Zeist kiest na een uitgebreid selectietraject voor onze oplossing 4PS Construct. Benieuwd waarom ze dat doen? Dat leest u hier.

Microsoft Cloud neemt werkt uit handen

Van Wijk Vastgoedonderhoud investeert met 4PS Construct niet alleen in een alles-in-één oplossing op maat van de bouwbranche, ze verzekeren zich ook van een toekomstbestendige oplossing in de Microsoft Cloud. Door te kiezen voor een Software as a Service oplossing hoeft van Wijk Vastgoedonderhoud zich geen zorgen mee te maken over servercapaciteit, onderhoud en hardware; Microsoft is verantwoordelijk voor het draaiend houden van het ERP-systeem en garandeert een beschikbaarheid van 99,9%.

Van Wijk Vastgoedonderhoud aan het woord

Wilt u weten waarom Van Wijk Vastgoedonderhoud koos voor 4PS Construct als SaaS-dienst? Wij vroegen het aan Nik Bos, IT Manager bij Van Wijk Vastgoedonderhoud;

Van Wijk Vastgoedonderhoud heeft tijdens de zoektocht naar een nieuw ERP pakket een aantal speerpunten opgesteld waar het softwarepakket aan moet voldoen, met als belangrijkste: Blinkt uit in optimale procesondersteuning én geoptimaliseerd met oog op samenwerking, en collaboratie met partners in informatie-uitwisseling naar alle stakeholders binnen een bepaald bedrijfsproces. Uiteraard zijn er meerdere oplossingen, maar 4PS sprong op bovenstaande eisen er met kop en schouders boven uit. Daarnaast was een harde eis, ook gezien de flexibiliteit in de huidige tijd, dat het een SaaS oplossing zou zijn, zodat het niet uit maakt waar onze collega’s zijn, ze moeten ten alle tijden bij het ERP pakket kunnen. Wat voor ons de doorslag gaf is dat 4PS een bewezen oplossing is die bij veel van onze concullega’s draait. Voordeel daarvan is dat wij niet het wiel opnieuw uit hoeven te vinden, maar met de best practices aan de slag kunnen om ons proces zo optimaal te kunnen ondersteunen.

Van Wijk Vastgoedonderhoud kiest voor 4PS Construct

Bij Van Wijk Vastgoedonderhoud gaan 55 collega’s voortaan aan de slag met 4PS Construct in de cloud. Bovenop de totaaloplossing 4PS Construct, zullen wij ook verschillende aanvullende apps implementeren die medewerkers op de bouwplaats ondersteunen in hun werkzaamheden. Denk hierbij aan apps zoals de 4PS Buitendienst App, 4PS Uren App en de 4PS On-site App.

Benieuwd hoe wij uw bouw- of vastgoedonderhoudsbedrijf kunnen helpen met het digitaliseren van uw primaire processen en hoe wij digitalisatie op de bouwplaats ondersteunen? Neem contact op met Sales Manager Bart Jansen van onze Business Unit Bouw. Hij vertelt u graag meer!

  • Deel deze pagina