Nieuws

Aannemingsmaatschappij Vobi en haar zusterbedrijven kiezen voor 4PS Construct

Aannemingsmaatschappij Vobi is een pro-actief aannemingsbedrijf met een echte no-nonsense doorpakkers mentaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in kunstwerken waarbij beton als bouwsteen voorop staat zoals, bruggen, viaducten, tunnels, kademuren of ondergrondse constructies voor de nieuwbouw of renovatie. Samen met haar zusterbedrijven Solvoy en Hofmeijer werken zij ook in de waterbouwkundige werken zoals sluizen, stuwen, rioolwaterzuiveringen en gemalen. 4PS gaat aannemingsmaatschappij Vobi en haar zusterbedrijven professioneel digitaliseren zodat ze nog meer grip hebben op hun uit te voeren projecten.

Keuze voor 4PS

Martijn Quak van Vobi vertelt waarom de keuze is gevallen op de softwareoplossing 4PS Construct: “Vanwege de groei die wij als bedrijf doormaken, vinden we het belangrijk om onze processen nog beter te stroomlijnen en meer grip en inzicht te hebben op onze projecten . Met 4PS Construct zijn we verzekerd van een betrouwbare oplossing, die met ons meegroeit. Zo kunnen we onze data centraliseren, delen in de Cloud en gebruik maken van het krachtige Microsoft platform met al haar facetten. Ook de positieve referentie verhalen over 4PS Construct, de goede implementaties en 4PS als organisatie hebben invloed gehad op onze keuze voor 4PS.”

Over Aannemingsmaatschappij Vobi B.V.

Vobi is ontstaan in 1925 en is de afkorting voor “Vinkeveense Onderlinge Beton Industrie”. Er werd destijds gestart met het maken van putten, septictanks, rioolbuizen, tegels en tuindersmateriaal en zo werd beton de drijvende kracht achter Vobi. Van betonfabriekje ontwikkelde Vobi zich eerst tot onderaannemer in hei- en betonwerken en later tot hoofdaannemer in de weg- en waterbouw. Inmiddels kan men bouwen op jarenlange ervaring in een grote variatie aan werken. Vobi werkt al vele jaren voor provincies, gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren.

  • Deel dit artikel