Nieuws

Voorbij Funderingstechniek gaat voor 4PS Construct in de cloud

Onlangs heeft Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) besloten om met de business software van 4PS in de cloud te gaan werken. De overeenkomst werd getekend nadat er een uitvoerige ‘Proof of Concept’ is uitgevoerd om te toetsen of de bedrijfsprocessen aansluiten bij onze softwareoplossing 4PS Construct. Voorbij Funderingstechniek gaat werken met de nieuwste versie van 4PS Construct, gebaseerd op het toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Toekomstbestendige software

Wederom een bedrijf uit de funderingsbranche dat kiest voor de softwareoplossingen van 4PS. Eerder namen onder meer Gebr. van ’t Hek, Sterk, Gebr. de Koning en Terracon dezelfde stap naar integrale business software. Voorbij Funderingstechniek voert veel projecten uit. Omdat de projecten vaak een dynamisch karakter hebben, wordt het steeds belangrijker om grip te hebben op deze projecten.

Een goede projectbewaking en prognose zijn daarbij essentieel. Daarbij komt dat de contracten steeds vaker in geïntegreerde vormen zijn, waarbij het volgen van de verschillende fases erg belangrijk is. Als gevolg van deze ontwikkelingen ontstond de noodzaak om op zoek te gaan naar een ERP-oplossing die zich in de markt heeft bewezen. Een belangrijke eis daarbij was dat de ERP-oplossing beschikbaar moet zijn in de cloud. Na een gedegen selectietraject kwam Voorbij Funderingstechniek uit bij 4PS.

Software as a Service

Voor ons is dit een bijzondere mijlpaal, dit is namelijk de eerste ‘SaaS’ implementatie. Software as a Service houdt in dat men volledig in de cloud gaat werken. Voorbij Funderingstechniek zal volledig worden ontzorgd: updates verlopen automatisch, men profiteert altijd van de laatste versie van de software en deze is altijd en overal beschikbaar. De kick-off voorafgaand aan het werkelijke implementatietraject heeft inmiddels plaatsgevonden, de eerste activiteiten staan gepland!

Voorbij Funderingstechniek over de keuze: ‘4PS sluit goed aan bij onze wensen en verwachtingen. De oplossing stelt ons in staat om al onze informatieprocessen vanuit één omgeving te kunnen beheersen. Wij hebben een sterke wens om gebruik te maken van een cloudoplossing om daarmee ontzorgd te worden op ICT-technisch gebied. De SaaS oplossing van 4PS en Microsoft Azure geeft op een goede manier invulling aan deze wens. De communicatie en samenwerking met 4PS is transparant, dit ervaren wij als zeer prettig. Een mooie start om de komende maanden grote stappen te kunnen zetten naar een goed geïmplementeerd ERP-systeem.’

Over Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek maakt onderdeel uit van TBI Infra. Het bedrijf is gespecialiseerd in de uitvoering van alle voorkomende funderingswerkzaamhedenen is daarmee toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Zo heeft Voorbij Funderingstechniek de basis gelegd voor de Rijnlandroute, Markthal Rotterdam, Tweede Coentunnel, Spoortunnel Delft en vele andere projecten. Voorbij Funderingstechniek is gericht op het komen tot technisch en economisch verantwoorde constructies en streeft daarbij naar het zijn van een betrouwbare en flexibele partner voor haar opdrachtgevers. In samenwerking met de klant biedt men een totaaloplossing van ontwerp en projectmanagement tot uitvoering.

Bezoek de website van Voorbij Funderingstechniek voor meer informatie.

  • Deel dit artikel: