Webinars

Bent u klaar voor de cloud?

U hoort er waarschijnlijk steeds vaker over: werken in de cloud. Zeker nu door corona het thuiswerken een enorme vlucht heeft genomen. Maar waar begint u als u de stap wilt maken naar de cloud? Welke mogelijkheden zijn er allemaal en waar moet u aan denken bij een migratietraject? In deze webinar geeft Technical Innovation Manager Arjan Hollebrandse antwoord op deze vragen en laten we zien welke cloudvariant het beste past bij uw organisatie.

Verschillende mogelijkheden in de cloud

Wanneer u de overstap maakt naar Business Central, dan heeft u de keuze uit twee manieren van aankoop: on-premise of de cloud. Wanneer u kiest voor een on-premise aankoop, dan draait hardware en software onder uw eigen dak en bent u dus zelf verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en onderhoud van de software en systemen.  Wanneer u werkt in de cloud neemt u software via het internet als een dienst af van een leverancier. Bij 4PS heeft u naast on-premise de keuze uit twee soorten cloudoplossingen: de Microsoft Cloud en de 4PS Cloud.

Welke cloudvariant past bij uw bedrijf? In deze webinar geven we u praktische tips zodat u kunt ontdekken welke cloudoplossing bij u past. We bespreken de Microsoft Cloud en de 4PS Cloud en we geven u diverse tools die handig zijn bij het maken van deze beslissing. Daarnaast houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de cloud, zodat u helemaal op de hoogte bent van de nieuwste updates.

Doelgroep: Bouw | GWW | Installatie

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Bekijk de webinar hier!

Wat kunt u verwachten?

  • Ontdek welke cloudvariant het beste past bij uw bedrijf
  • Krijg meer te weten over de Microsoft Cloud en de 4PS Cloud
  • Ontvang tips om uw organisatie klaar te stomen voor een migratietraject naar de cloud
  • Krijg inzicht in de nieuwste ontwikkelingen omtrent de cloud
  • Maak kennis met diverse tools, zoals een digitale beslisboom, die helpen bij het maken van een beslissing voor de cloud

Over Arjan Hollebrandse

Arjan Hollebrandse | Arjan Hollebrandse is Technical Innovation Manager bij 4PS. Zijn expertise ligt op het gebied van alles wat met techniek en de cloud te maken heeft, ofwel: klanten informeren en meenemen in de nieuwe ontwikkelingen vanuit Microsoft en 4PS. Arjan krijgt energie als hij klanten mee kan nemen door het bos van technische ontwikkelingen en hij heeft bijgedragen aan meerdere succesvolle migraties naar de cloud.

  • Deel deze pagina: