Evenementen

De Week van Digitalisering

Datum: 8 tot en met 12 november 2021

Na een zeer succesvolle ‘Week van Digitalisering’ in 2020 kiezen we ook dit jaar (nog) voor een digitale klantendag met een gloednieuwe editie van ‘De Week van Digitalisering’. Met diverse webinars informeren en inspireren we u over de nieuwste ontwikkelingen rondom digitalisering.

Leer meer over het Microsoft Power Platform, laat u inspireren door onze klanten die vertellen over hun ervaring met mobiliteit op de bouwplaats, de transformatie naar de cloud, het optimaliseren van de ketenintegratie én last but not least: de mogelijkheden rondom data-driven werken.

45

In week

9

Experts

5

Webinars

Het programma van 'De Week van Digitalisering'

Tijdens 'De Week van Digitalisering' organiseren we elke dag een webinar waarin we een onderwerp rondom digitale transformatie belichten. Meld u hier vrijblijvend aan voor één of meerdere webinars.

 • Maandag: Achieve more

  In deze webinar nemen we u mee in de nieuwste mogelijkheden vanuit Microsoft, het Business Central platform en de integratie van het Power Platform. Lees hier het hele programma.

 • Dinsdag: Mobiliteit in de bouwnijverheid

  In deze webinar vertellen we u meer over de tools voor mobiliteit in de bouwnijverheid. Lees hier meer over het programma.

 • Woensdag: Cloud First

  Tijdens deze webinar krijgt u meer te weten over de verschillende cloud-smaken die 4PS aanbiedt. We nemen u mee in verschillende klantverhalen zodat u een goed beeld krijgt van werken in de cloud. Lees hier meer over het programma.

 • Donderdag: Het optimaliseren van de ketenintegratie

  In deze webinar vertellen we u graag meer over de mogelijkheden rondom ketenintegratie en onze portalen: 4PS Control, 4PS API, BIP en SharePoint Spaces. Lees hier meer.

 • Vrijdag: Data-driven

  Last but not least: de mogelijkheden rondom data. In deze laatste webinar vertellen onze experts u alles over de toepassingen van BIM en het Microsoft Power Platform. Lees hier het hele programma.

Paula Middelkoop

Paula Middelkoop is Manager Productmanagement bij 4PS. Haar expertise ligt bij het uitzetten en bewaken van grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen. Ze wordt enthousiast van een mooi en modern productportfolio waarbij de toegevoegde waarde voor de klant en innovatie hand in hand gaan.

Ruud Mol

Ruud Mol is Directeur bij Be-Sync. Zijn expertise ligt in het vertalen van strategische vraagstukken naar toepasbare Microsoft 365 oplossingen. Hij is daarbij verantwoordelijk voor klantondersteuning en het ondersteunen van Be-Sync medewerkers. Ruud wordt enthousiast als hij klanten kan helpen bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Bert Verbeek

Bert Verbeek is Product Manager bij 4PS. Zijn expertise ligt bij het Business Central platform. Denk hierbij aan de webclient, performance maar ook nieuwe functionaliteiten. Bert wordt enthousiast van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden rondom het Business Central product en deze vertalen naar de branche.

Joost Mulder

Joost Mulder is Product Manager bij 4PS. Hij is verantwoordelijk voor de 4PS Apps, BIM en IoT. Zijn expertise ligt bij het versterken en flexibel maken van business processen met o.a. apps en IoT. Joost wordt enthousiast van het inzetten van slimme technieken om onze klanten met innovatieve oplossingen te verrassen.

Sandra Luikens

Sandra Luikens is Product Manager bij 4PS. Zij is verantwoordelijk voor het portaal 4PS Control. Haar expertise ligt bij het vertalen van wensen naar gebruikersvriendelijke en vernieuwende oplossingen. Sandra wordt enthousiast van het bedenken van creatieve en praktische functionaliteiten die klanten ondersteunen in hun processen.

Tjeerd Burgers

Tjeerd Burgers is Productmanager bij 4PS. Zijn expertise ligt bij het ontwikkelen van pragmatische oplossingen voor het 4PS apps portfolio. Het maken van innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor de klant is wat hem drijft.