Welkom bij Connect & Care

Connect en Care is het centrale aanspreekpunt voor klanten van 4PS. Zij hebben de ambitie om de klant beter te bedienen door persoonlijk, betrokken en resultaatgericht te werk te gaan. De klant kan voor alle vragen bij de afdeling terecht en zij zorgen ervoor dat de vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.

 

6 redenen om bij 4PS te werken

260+

4PS collega's

10

C&C collega's

8,3

rapportcijfer 'erkenning'

Over; Werken bij 4PS

Het jaar 2000 was het geboortejaar van 4PS. Sindsdien zijn we gegroeid naar meer dan 250 collega's, maar hangt er nog steeds dezelfde cultuur. Eén die wij zien als een familiecultuur.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Over Connect & Care

Door korte lijnen creëren voor klanten, de stem van de klant te zijn binnen de organisatie en interne processen eenvoudiger te maken doet Connect & Care dagelijks hun uiterste best om klanten met allerlei vraagstukken te helpen.

Onze Connect & Care Specialisten zijn de spin in het web. Zij proberen de verschillende afdelingen met elkaar te verbinden, zodat de klant de best mogelijke dienstverlening van 4PS kan ontvangen.

Bekijk onze vacatures

Vragen? Roxann helpt je verder!

Roxann Bloemendal

International Recruiter 4PS Group


  • Deel deze pagina: