Welkom bij Finance & Administratie

De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor de internationale administratie van zowel 4PS Nederland, 4PS UK en 4PS Belgium. Op deze afdeling heerst een collegiale sfeer, waarin hard werken gepaard gaat met ondernemerschap en plezier op de werkvloer.

6 redenen om bij 4PS te werken

4

locaties

260+

collega's totaal

8,1

rapportcijfer 'ambassadeurschap'

Over; Werken bij 4PS

Het jaar 2000 was het geboortejaar van 4PS. Sindsdien zijn we gegroeid naar meer dan 250 collega's, maar hangt er nog steeds dezelfde cultuur. Eén die wij zien als een familiecultuur.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Over het team

Onze financiële processen zitten op een hoog niveau qua professionaliteit en onze collega’s hebben veel kennis en kunde in huis. Dit is van cruciaal belang; onze uitdaging zit in het beheersen van een steeds complexer wordende financiële organisatie.

Personeelsadministratie, BTW aangiften, urenregistratie, leaseautobeleid, arbeidsovereenkomsten en de jaarlijkse begroting is slechts een greep uit de dagelijkse werkzaamheden van deze afdeling.

Bekijk alle vacatures

Kom jij dit team versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: