Welkom bij Business Unit GWW

Bij 4PS willen wij onze klanten een zo goed mogelijke ondersteuning bieden, niet alleen met onze ERP-oplossingen, maar ook binnen de branche. Een van de manieren waarop we dit willen bereiken, is door een team toegewijd te maken voor klanten in de bouw, installatietechniek en grond-, wegen- en waterbouw.

6 redenen om bij 4PS te werken

25+

medewerkers GWW

8,1

rapportcijfer klantgeluk

75+

klanten GWW

Over; Werken bij 4PS

De Business Unit GWW bestaat uit ruim 20 professionals, met allen hun eigen specialiteit; van Technische Support tot New Business Development.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Kom jij dit team versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: