Welkom bij Hospitality

Het Hospitality team verwelkomt iedere dag onze gasten, zowel klanten als collega’s, met een grote glimlach. Zij zijn van grote waarde voor onze organisatie. Ze staan voor iedere vraag voor je klaar!

6 redenen om bij 4PS te werken

4

locaties

4

collega's hospitality

8,6

rapportcijfer 'erkenning'

Over; Werken bij 4PS

Het jaar 2000 was het geboortejaar van 4PS. Sindsdien zijn we gegroeid naar meer dan 250 collega's, maar hangt er nog steeds dezelfde cultuur. Eén die wij zien als een familiecultuur.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Bekijk onze vacatures

Wat zegt een teamlid over 4PS?

Nog niet lang geleden is Rosanne Collette bij ons aan boord gekomen. In eerste instantie voor tijdelijk, maar al snel liet zij haar toegevoegde waarde in het bedrijf zien.

‘Ik was erg blij dat 4PS mijn kwaliteiten erkende en dat al snel duidelijk was dat ik voor langere tijd mocht blijven! En mijn functie is enorm veelzijdig. Mij zie en hoor je als eerste wanneer je voor het eerst contact legt met 4PS. Samen met mijn collega’s regelen wij van alles om een zo prettig mogelijke bedrijfssfeer te behouden. Veel bedrijfslogistieke zaken vallen onder mijn verantwoordelijkheid, zoals het boeken van vluchten en hotels voor onze Internationale collega’s”.

Wil jij dit team versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: