Welkom bij Team International

Het inleven in andere culturen, reizen en een verschil maken met onze software; dat is ‘daily business’ voor onze internationale consultants. Ze denken buiten de soms gangbare kaders en dragen hoge verantwoordelijkheid, maar ervaren tegelijkertijd ook veel vrijheid. Deze pioneers zijn trotse ambassadeurs van 4PS, overal ter wereld; zij hebben letterlijk een wereldbaan!

6 redenen om bij 4PS te werken

4

locaties

260+

collega's totaal

8,0

rapportcijfer 'trots'

Over; Werken bij 4PS

Het jaar 2000 was het geboortejaar van 4PS. Sindsdien zijn we gegroeid naar meer dan 250 collega's, maar hangt er nog steeds dezelfde cultuur. Eén die wij zien als een familiecultuur.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Bekijk onze vacatures

Een wereldbaan!

Of het nu Dubai is of Birmingham; 4PS heeft een groot aantal internationale partners en klanten, met wie zij frequent in contact zijn. Onze Internationale consultants werken nauw met hen samen, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen bij onze klanten. Velen van hen reizen de hele wereld over, waardoor zij veel tijd doorbrengen in hotels, op vliegvelden en op de weg. De flexibiliteit die wij als bedrijf, maar ook middels onze software bieden, geeft hen de kans om hun werk overal uit te voeren.

Niet alleen het aantal partners en klanten is internationaal gegroeid door de jaren heen, ook het aantal vestigingen is in aantal toegenomen! Zo werd 4PS UK opgericht in 2017. Begin 2020 startte 4PS Belgium, met vestigingen in Hasselt en Gent.

Wil jij dit team komen versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: