Welkom bij Product Management

Dit is wellicht de meest innovatieve afdeling van 4PS; dit is waar user stories worden uitgewerkt naar nieuwe functionaliteiten. Door voortdurend onze software te analyseren, worden er jaarlijks innovaties ontwikkeld voor onze klanten.

6 redenen om bij 4PS te werken

4

locaties

260+

collega's totaal

8,0

rapportcijfer 'ambassadeurschap'

Over; Werken bij 4PS

Het jaar 2000 was het geboortejaar van 4PS. Sindsdien zijn we gegroeid naar meer dan 250 collega's, maar hangt er nog steeds dezelfde cultuur. Eén die wij zien als een familiecultuur.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Wat doet een Product Manager?

Product Management heeft binnen 4PS de laatste jaren een belangrijke plaats ingenomen. Binnen het team heerst er een goede en open sfeer. Het team is gedreven, positief kritisch en gestructureerd, daarnaast vinden wij het ook belangrijk om plezier met elkaar te maken! Ze zijn als team gegroeid in aantal, maar ook in professionaliteit en kwaliteit.

Product Management en innovatie

Onze Product Managers vormen de spil tussen klanten, consultants, accountmanagers, product marketing en het ontwikkelteam om innovaties te ontwikkelen waar onze klanten op zitten te wachten. Dat kan vanuit de innovatie roadmap, maar ook naar aanleiding van signalen en wensen van klanten en collega’s die dagelijks met hen samenwerken.

Benieuwd of jij kan aanschuiven?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: