Welkom bij Systeembeheer

1e lijns support, hard- en software storingen van laptops oplossen, hardware vervangen, laptops herinrichten, applicatie updates, check ups uitvoeren én meer; waar zouden wij zijn zonder onze Systeembeheerders?

6 redenen om bij 4PS te werken

Over; Werken bij 4PS

Het jaar 2000 was het geboortejaar van 4PS. Sindsdien zijn we gegroeid naar meer dan 260 collega's in 3 landen, maar hangt er nog steeds dezelfde cultuur. Eén die wij zien als een familiecultuur.

  • Wie worden jouw collega's?

    Jouw passie draagt bij aan je werkplezier. Maar ook het hebben van een gezellige en inspirerende groep collega’s is hier een belangrijk onderdeel van.

  • Goede balans tussen werk en privé

    Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar je zelf je werktijden en keuzes maakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zowel op technologisch als op persoonlijk vlak.

  • Morgen weer beter dan vandaag

    Bij 4PS geloven wij erin dat niemand ooit is uitgeleerd. Samen met je persoonlijke mentor kijken jullie welke opleidingsmogelijkheden er voor jou zijn en stel je samen een ontwikkelingsplan op.

Werken bij 4PS

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! Wij zetten continu in op nieuwe ontwikkelingen, voortbouwend op het toekomstbestendige platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

6 redenen om bij 4PS te werken

Innovaties binnen Systeembeheer

Begin februari begon Dennis aan zijn afstudeerstage bij team Systeembeheer. Inmiddels is hij al voorzien van een contract, zodat hij fulltime bij ons blijft werken zodra hij zijn diploma op zak heeft.

Momenteel ligt zijn focus nog op zijn opdracht. Middels verschillende tests gaat hij onderzoeken hoe het staat met de veiligheid van onze interne systemen, zodat de algehele beveiliging gewaarborgd kan worden. 4PS streeft ernaar om dit op een niveau te brengen die past in de hedendaagse ICT omgeving.

Kom jij dit team versterken?

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: