HOOMCTRL

Met HOOMCTRL is alles rondom kopersbegeleiding aan elkaar gekoppeld. Het hele proces van verkoop tot nazorg beheert u op slechts 1 platform. Zo haalt u het maximale uit uw projecten en kunt u effectief en foutloos uw projecten bewaken. HOOMCTRL is beschikbaar voor kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers en volledig geïntegreerd met 4PS Construct.

 

Alle communicatie in 1 online omgeving

 • Uw nieuwbouwproject aantrekkelijk gepresenteerd

  Communiceer snel en eenvoudig met stakeholders. Beheer leads en publiceer uw eigen projectwebsite. Waar u video’s, foto’s, downloads, een interactieve kavelkaart en woningconfigurator op kan plaatsen. Zo krijgt elke bezoeker een duidelijk en aantrekkelijk overzicht van het nieuwbouwproject.

 • Optimale begeleiding meer- en minderwerk

  Bij de koop van een woning speelt meer- en minderwerk een belangrijke rol. HOOMCTRL is dé plek waar de koper zijn specifieke woonwensen door kan geven. De koper logt eenvoudig in op zijn persoonlijke portaal, maakt daar zijn keuzes, plant zijn afspraken in en heeft hij toegang tot zijn digitale dossier. Waarin alle communicatie en lijsten van het hele proces terug te vinden zijn.

 • Ook na oplevering betrokken

  Met de nazorgmodule heeft u na realisatie van een project de mogelijkheid om diensten te verlenen in het kader van service en onderhoud. Voordelen: opleverpunten worden eerder gemeld en dus eerder opgepakt, 1 vaste plek voor alle meldingen én inzicht in de status van iedere melding.

 • Naadloze integratie 4PS Construct

  Geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Projectgegevens worden continu gesynchroniseerd met 4PS Construct. Dit levert een enorme tijdswinst op en zorgt dat alle betrokken partijen altijd over dezelfde actuele informatie en documentatie beschikken.

Roosdom Tijhuis over HOOMCTRL

Roosdom Tijhuis was op zoek naar een tooling voor hun kopers, waarin alle informatie voor de kopers vanaf de allereerste interesse tot in de laatste servicemelding voor hun beschikbaar komt. Daarnaast zochten ze een tooling waar ze vragen in kunnen stellen en na oplevering op terug kunnen grijpen.

Adjunt Directeur Joop Jansen vertelt waarom zij gekozen hebben voor HOOMCTRL en over de voordelen hiervan. Ook vertelt hij wat prettig is aan de samenwerking met 4PS: “Wat prettig is aan de samenwerking is dat 4PS ook openstaat voor ideeën die wij tijdens het project inbrengen.”

Meer weten?

Verbeter de communicatie met alle betrokkenen rondom kopersbegeleiding met HOOMCTRL van 4PS – vraag nu een demo aan!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.