Van Severen

Van Severen is een van onze Belgische klanten die gespecialiseerd is in dakwerken en sanitaire installaties. Wat gestart is als een éénmanszaak, opgericht in 1980 door Luc Van Severen is intussen uitgegroeid tot een volwaardige KMO met ca. 100 medewerkers met Peter Van Severen aan het roer. Vooral actief in de openbare sector, verzorgingssector, industrie, appartements- en villabouw, dit zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.


Digitalisering in de bouw

Dakwerken, sanitair en centrale verwarming zijn de uitgesproken specialisaties van ons bedrijf. Onder leiding van stichter Luc is Van Severen NV sinds 1980 uitgegroeid tot een gevestigde waarde in deze branche. Tot een betrouwbare partner, bij openbare aanbestedingen, industriële en particuliere projecten. Zowel voor nieuwbouw- als renovatiewerken.

Een zichzelf respecterende kmo investeert ook in de toekomst. Deze visie uit zich in de digitalisering met 4PS Construct. Centralisatie van data en transparantie was énorm belangrijk voor Peter Van Severen. Alle informatie voor iedereen toegankelijk is altijd het streefdoel geweest.

Als installatie- en servicebedrijf staat een vlekkeloze dienstverlening altijd centraal. Een eigen servicedienst staat voortdurend paraat voor dringende interventies. Proactief onderhoud is belangrijk in deze sector. Ook hiervoor biedt 4PS de vlekkeloze ondersteuning.

Ketenintegratie

“De ketenintegratie met 4PS Construct is een échte luxe!” volgens Peter van Severen. “Dankzij een connector zijn alle artikelen van de webshops van Vanmarcke, Desco, Facq en Sax beschikbaar in 4PS Construct. Offertes maken is zoveel eenvoudiger geworden. Prijzen zitten standaard in het systeem en worden opgehaald voor offertes en bij de afrekening. Het resultaat? Een enorme tijdswinst én veel minder fouten.”

Lees klantverhaal

  • Deel dit artikel: