Kies je branche
  • Meet & Eat
   Wil jij meer te weten komen over het 4PS Traineeship? Op 18 april opent 4PS haar deuren voor jou en maken wij je wegwijs in het Traineeship, kun je speeddaten met onze huidige trainees en kennismaken met 4PS. Mis het niet en meld je aan voor het 4PS Meet & Eat event op donderdag 18 april! Lees verder »

  4PS opent haar deuren voor jou!


  Traineeship 4PS
  Welkom op de pagina over het Meet & Eat event bij 4PS. Leuk dat je hier een kijkje neemt. Wellicht heb je al veel over ons Traineeship Consultancy gelezen. Zo niet, dan verwijzen we je graag naar de speciaal opgestelde website, www.4ps.nl/traineeship.

   

   


  Meet & Eat

  Het Meet & Eat event maakt onderdeel uit van de selectieprocedure voor het 4PS Traineeship. Op deze pagina informeren we je over het doel van Meet & Eat, wat voor leuks er allemaal op het programma staat en we nodigen je van harte uit om je aan te melden! 

  Meet & Eat: wat, waar, wanneer?


  Het Meet & Eat event bij 4PS is speciaal georganiseerd voor jonge talenten die klaar zijn voor hun eerste of tweede carrièrestap. Voor young professionals die staan te popelen om in een snel tempo te leren, ontwikkelen en in de praktijk aan de slag te gaan.

   

  Maar welke werkgever past bij jou? Hoe weet je zeker dat het niet alleen mooie verkooppraatjes zijn op een mooi uitziende website? Niets is vervelender dan teleurgesteld te worden door loze beloftes en verkeerde verwachtingen.  

   

  Dat kan ook anders! 

  Graag laten we je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze organisatie, cultuur en mensen. Om niet alleen online onze succesverhalen te delen, maar je vooral ook te laten ervaren hoe leuk het is om jouw carrière bij 4PS te starten. Vele mensen zijn je voorgegaan en hebben daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Wacht niet langer, en meld je aan voor een uniek kijkje achter de schermen!  

  Programma

  Locatie: 4PS, Keplerlaan 4 in Ede
  Datum: Donderdag 18 april 2019
  Tijd: 16.00 - 20.00 uur 

   

  Het programma bestaat uit een algemeen gedeelte waarin je meer informatie krijgt over het Traineeprogramma en ook meegenomen wordt in de bijzondere wereld van ICT. Vervolgens is het aan jou om jezelf in 3 rondes te presenteren en voor te stellen:

  Ronde 1: Speeddates met HR en teamcoaches Consultancy

  Ronde 2: Q&A sessie met ex-trainees

  Ronde 3: Casus 


  Uiteraard is er volop ruimte voor gezelligheid en ontmoeting, we maken er met elkaar een feestje van! Tijdens het event krijg je de kans om jezelf te laten zien en ook om zoveel mogelijk informatie van 4PS te verzamelen. Na afloop bespreken we of er een match is en of we met elkaar verder gaan. 

  Enthousiast geworden?

  Meld je aan voor het Meet & Eat event @4PS!

  Leuk dat je belangstelling hebt voor het Meet & Eat event bij 4PS! Stuur ons via het formulier jouw gegevens toe en we nemen op korte termijn contact met je op over de verdere procedure. 

   

  Graag tot ziens!