Kies je branche
Nieuws

4PS Construct past bij kernwaarden Jelle Bijlsma

16-01-2019


Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dat zijn de kernwaarden van Jelle Bijlsma BV uit Giekerk, Friesland. Logisch dat zij het belangrijk vinden dat een software-oplossing voor het bedrijf ook aan deze waarden voldoen. Het nieuwe jaar stond al voor de deur, maar Jelle Bijlsma koos eind december 2018 voor het op Microsoft gebaseerde ERP-systeem 4PS Construct van 4PS.

 

Lees verder

4PS ‘pareltje’ in nieuwste Computable magazine

We zijn benaderd voor een interview in de nieuwste editie van Computable. En daar zijn we natuurlijk trots op! Lees hier het hele artikel, waarin Sales Manager Marcel en Directeur Wim vertellen over hoe 4PS internationaal groeit en innovatie centraal staat.

 

Lees verder

Faber Betonpompen kiest 4PS om verder te digitaliseren

Faber Betonpompen is één van de grootste betonpompbedrijven in Nederland. En planning is erg belangrijk voor ze. De wens om het proces van orderintake tot facturatie te versnellen en verbeteren is dan ook groot. Onlangs kozen ze voor 4PS om een digitaliseringsslag te maken.

 

Lees verder

Zien we u op de InfraTech of BouwBeurs 2019?

Het is bijna zover: binnenkort staat 4PS op de InfraTech én op de BouwBeurs. Bent u er ook bij? We gaan graag met u in gesprek over de meest recente ontwikkelingen en innovaties van IT-oplossingen binnen de branche.

 

Lees verder
BAM International wint 4PS award

BAM International winnaar Best International Implementation 2018 Award

Op donderdag 6 december namen de CIO van BAM International, James van de Merbel, en zijn ERP team de award in ontvangst voor de beste implementatie van 4PS Construct in 2018. En dat was dik verdiend volgens de jury: ondanks de complexiteit deden zij dit binnen budget en volgens planning.

 

Lees verder

Nieuwsupdate: 2e editie 4PS Magazine (digitaal)

Er staat weer een nieuwe editie van het 4PS Magazine voor u klaar. Lees over de uitdaging van BAM International om 4PS Construct te implementeren in meerdere landen, de evolutie van Microsoft Dynamics NAV en ontwikkelingen, innovaties en nieuwe producten van 4PS.

 

Lees verder

Innoveren in digitalisering met de bouw

‘Ons doel is om het klantgeluk naar een maximum te krijgen. Klanten blijven bedienen met innovatieve software, zodat ze zelf beter business kunnen doen en heel goed in staat zijn te concurreren in hun eigen markt’, aldus 4PS Partner Wim Jansen. Onze directie kreeg bezoek van de Cobouw voor een uitgebreid interview in de Cobouw 50 editie van dit jaar.

 

Lees verder

Terugblik op 4PS meets 4PS

Sinds juli 2018 maakt 4PS UK deel uit van de 4PS Group en heeft 4PS naast haar hoofdlocatie in Ede een vestiging in Birmingham UK. Op vrijdag 21 september jl. bezochten alle medewerkers van de Engelse vestiging voor het eerst het hoofdkantoor van 4PS in Nederland in het kader van ‘4PS meets 4PS’: een meerdaags evenement dat in het teken stond van kennismaken en #verdiepen. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het is gelukt om dat te realiseren!

 

Lees verder
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Toekomstbestendig met Dynamics 365 Business Central

Onlangs stelde Microsoft de nieuwe versie van Dynamics 365 Business Central beschikbaar. De laatste jaren zijn we gewend dat Microsoft rond deze periode een nieuwe versie lanceert. Zo is dat ook nu het geval, maar dan onder de naam Dynamics 365 Business Central, het nieuwe jasje rondom het ERP-systeem dat voorheen bekend was onder de naam Dynamics NAV. Dynamics 365 Business Central kent wat nieuwe functionaliteiten ten opzichte van Dynamics NAV en is bovendien meer geënt op gebruiksvriendelijkheid.

 

Lees verder
Sterk kiest 4PS Construct

Sterk kiest voor integrale software van 4PS

Steeds meer bedrijven in de funderingsbranche kiezen voor de toekomstbestendige integrale softwareoplossing 4PS Construct. Het maakt ons bijzonder trots dat Sterk, een gerenommeerd bedrijf in deze branche, nu ook het vertrouwen geeft aan 4PS.

 

Lees verder

Opening academisch jaar CHE: professionals in een digitaal tijdperk

Op donderdag 30 augustus jl. vond de opening van het academisch jaar van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) plaats. Deze bijeenkomst stond geheel in het teken van “professionals in een digitaal tijdperk”. Naast de voorzitter van het College van Bestuur van de CHE, Harmen van Wijnen, waren er bijdragen van dr. Ir. Melanie Peters, directeur van het Rathenau Instituut, Ir. Rine le Comte MSc, MA, Chief Technology Officer van To-Increase en docent ICT aan de CHE en Richard Kuijpers, eigenaar van Smartrobot Solutions.

 

Lees verder
Lek Sloopwerken

Lek Sloopwerken: '4PS Construct is ons op het lijf geschreven'

Opdrachten waar geen concurrent zich voor in durft te schrijven, dáár krijgen ze bij Lek Sloopwerken energie van. Zoals in één weekend vijf viaducten weghalen. Dat is complex, gebeurt onder enorme tijdsdruk en je krijgt hoge boetes als je het niet redt binnen de aangegeven tijd. Dan komt immers de planning van al het werk dat daarna volgt in de knel en dat kost al snel miljoenen. Bij Lek Sloopwerken houden ze juist van zo’n uitdaging. Van klussen waar anderen hun vingers liever niet aan branden. Ze zijn bij Lek Sloopwerken ook, zoals ze zelf zeggen, ‘van de korte klappen’. Dat merkten wij toen ze er eind vorig jaar voor kozen om te gaan werken met 4PS Construct. De implementatie duurde slechts 3,5 maand! We spraken erover met Robert Jan Huizinga, de financiële man van het bedrijf.

 

Lees verder
BI voor 4PS Construct

BI voor 4PS Construct: Hillstar en 4PS versterken elkaar

De afgelopen jaren zijn er grote ontwikkelingen geweest op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics. 4PS heeft op dit vlak een samenwerking met BI-specialist Hillstar. De aanleiding voor deze samenwerking was onder meer de toenemende vraag vanuit onze klantenkring naar uitgebreidere mogelijkheden wat betreft BI. Microsoft PowerBI maakt het mogelijk om data uit het ERP-systeem 4PS Construct op laagdrempelige wijze naar actiegerichte inzichtelijke rapportages te transformeren.

 

Lees verder