Kies je branche
Nieuws

Ook in 2019 doet 4PS mee aan ‘Girlsday’

22-03-2019


Deelname 4PS Girlsday 2019
Op donderdag 11 april staat de jaarlijkse terugkerende Girlsday gepland. Tijdens Girlsday openen door heel Nederland bèta-, technische en ICT-bedrijven hun deuren voor meisjes van 10-15 jaar. Zij kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en kennismaken met bèta/technische werkzaamheden. 4PS neemt al voor het zesde jaar op rij deel aan dit mooie initiatief!

 

Lees verder
Hofmeijer kiest ERP systeem 4PS Construct

Hofmeijer: meer grip en voorspellend met 4PS Construct

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek is de laatste jaren hard gegroeid. En nog steeds laten zij een stijgende lijn zien. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf uit Voorst om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en voorspellend te zijn. De behoefte aan een goede softwareoplossing, bijvoorbeeld voor projectbewaking, was dan ook groot.

 

Lees verder
Kesselaar kiest 4PS

Kesselaar & Zn kiest voor 4PS Construct

Mooi nieuws waar we trots op zijn: onlangs is er een akkoord bereikt tussen Kesselaar & Zn BV en 4PS. Men gaat aan de slag met 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft. Het bedrijf uit Alkmaar gaat het ERP-systeem en de aanvullende apps inzetten voor de ondersteuning en professionalisering van de projectbewaking, service & onderhoud, en de financiële administratie.

 

Lees verder

Nieuwe softwareoplossing 4PS Control live!

De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de forse opgave in de energiebesparing, een klimaatbestendig Nederland en verduurzaming naar energielabel B. Veranderingen die invloed hebben op uw bedrijfsprocessen. Samen met klanten, (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar deze duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. En waar meerdere belangen een rol spelen is goede communicatie in uw samenwerking een must. Maar hoe communiceert u in uw processen duidelijk met elkaar?

 

Lees verder
Kennisevent 3 april 4PS - Bouwend Nederland

Uitnodiging kennisevent 3 april: Digitalisering zit ‘m in eenvoud

BIM, verduurzaming, ketenintegratie, geïntegreerde contractvormen. Thema’s die voor u als aannemer steeds belangrijker worden. En dat biedt kansen! Hoe bent u de rest een stap voor en houdt u grip op uw projecten, zowel binnen de keten als binnen uw organisatie? We vertellen u graag meer tijdens ons kennisevent ‘Digitalisering zit ‘m in eenvoud’ op 3 april bij Bouwend Nederland. Bent u erbij?

 

Lees verder

Stam & Co: nieuw begin met 4PS!

Ruim 65 jaar. Zo lang is Stam & Co al actief als aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Hun expertise ligt in veel onderdelen: gas, water, elektra, telecom, rail, beveiliging, engineering, combiwerkzaamheden en laadpalen. Als moderne aannemer denkt Stam & Co aan de toekomst en stellen ze steeds hogere eisen. Aan zichzelf, maar ook aan de werking van hun organisatie. Zo besloten ze na een marktverkenning en bezoeken aan collega-aannemers te kiezen voor de software oplossingen van 4PS.

 

Lees verder

Naadloze integratie O-prognose en 4PS Construct

O-prognose is de ideale oplossing voor beheer en onderhoud. Het programma beweegt zich op de markt van NEN-metingen en meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). En geeft inzicht in uw onderhoudskosten. Nu én in de toekomst.

 

Lees verder

Henk van Tongeren gaat voor procesoptimalisatie met 4PS Construct

De meesten kennen Henk van Tongeren Water & Techniek als partner voor bronbemaling. Maar zij hebben nog veel meer te bieden op het gebied van Water & Techniek. Het bedrijf koos heel bewust voor 4PS en wil met de softwareoplossing 4PS Construct processen verder optimaliseren.

 

Lees verder

Hendriks integreert interne processen met 4PS Construct

Onlangs maakte Hendriks Bouw en Ontwikkeling de overstap naar de business software van 4PS. Het bijzondere aan dit bedrijf uit Oss, is dat zij Bouw en Installatie onder één dak hebben. Samen met dochterbedrijf Schrijvers Technische Installaties.

 

Lees verder

Lindeloof BV kijkt naar de toekomst met 4PS Construct

De ontwikkelingen in de GWW-branche gaan ontzettend snel: opdrachtgevers wisselen steeds meer digitaal informatie uit, BIM is inmiddels niet meer weg te denken en systemen staan in de cloud om overal en 24/7 over relevante informatie te beschikken. Door de veranderende marktvraag kun je als aannemersbedrijf niet meer achterblijven. Het is dus belangrijk dat ook de systemen meegroeien.

 

Lees verder

4PS Construct past bij kernwaarden Jelle Bijlsma

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dat zijn de kernwaarden van Jelle Bijlsma BV uit Giekerk, Friesland. Logisch dat zij het belangrijk vinden dat een software-oplossing voor het bedrijf ook aan deze waarden voldoen. Het nieuwe jaar stond al voor de deur, maar Jelle Bijlsma koos eind december 2018 voor het op Microsoft gebaseerde ERP-systeem 4PS Construct van 4PS.

 

Lees verder

4PS ‘pareltje’ in nieuwste Computable magazine

We zijn benaderd voor een interview in de nieuwste editie van Computable. En daar zijn we natuurlijk trots op! Lees hier het hele artikel, waarin Sales Manager Marcel en Directeur Wim vertellen over hoe 4PS internationaal groeit en innovatie centraal staat.

 

Lees verder

Faber Betonpompen kiest 4PS om verder te digitaliseren

Faber Betonpompen is één van de grootste betonpompbedrijven in Nederland. En planning is erg belangrijk voor ze. De wens om het proces van orderintake tot facturatie te versnellen en verbeteren is dan ook groot. Onlangs kozen ze voor 4PS om een digitaliseringsslag te maken.

 

Lees verder