Kies je branche
Nieuws

Kroes Aannemingsbedrijf toe aan nieuw ICT-fundament in de cloud

06-09-2019


Net voor de vakantieperiode heeft Kroes Aannemingsbedrijf BV uit Maasland opdracht gegeven aan 4PS voor de implementatie van de cloudoplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij zijn er bijzonder trots op dat weer een gerenommeerd bedrijf in de GWW-branche het vertrouwen geeft aan 4PS. We kijken uit naar het implementatieproces!

 

Lees verder
Artikel 4PS GWW Vakblad

Nieuwe trend: meer en meer ICT toegepast binnen de waterbouw

In de komende decennia zijn er omvangrijke opgaven voor de waterbouw. De waterbouwopgaven moeten worden gerealiseerd binnen strikte randvoorwaarden rond tijd en budget en met ambitieuze maatschappelijke doelstellingen voor circulariteit, duurzaamheid en de energietransitie. Zo gaan opdrachtgevers zoals de waterschappen en Rijkswaterstaat steeds vaker met complexere, geïntegreerde contractvormen werken. Daarbij is ICT niet meer weg te denken binnen de waterbouwopgaven.

 

Lees verder
VEST Infra kiest 4PS Construct

VEST Infra te Beverwijk kiest voor cloudoplossing 4PS Construct

Recent heeft VEST Infra, voorheen Bakker Infratechniek, gekozen voor 4PS als partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. VEST Infra kiest voor de cloudversie (SaaS = Software as a Service) van dit moderne ERP-platform vanwege de flexibiliteit die een oplossing in de cloud biedt. We kijken uit naar het implementatietraject dat in september van start zal gaan.

 

Lees verder
Terrein Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek gaat voor 4PS Construct in de cloud

Onlangs heeft Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) besloten om met de business software van 4PS in de cloud te gaan werken. De overeenkomst werd getekend nadat er een uitvoerige ‘Proof of Concept’ is uitgevoerd om te toetsen of de bedrijfsprocessen aansluiten bij onze softwareoplossing 4PS Construct. Voorbij Funderingstechniek gaat werken met de nieuwste versie van 4PS Construct, gebaseerd op het toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Lees verder
4PS seminar digitalisering Microsoft

Terugblik Seminar Digitalisering bij Microsoft

Digitalisering zit ‘m in eenvoud: de boodschap die wij willen overbrengen naar bedrijven in de bouw, installatie en GWW/infra. Samen met onze partner Microsoft namen we tijdens het seminar op 25 juni de 25 deelnemers mee in de toekomstgerichte kansen die er zijn op gebied van software.

 

Lees verder

Lees het nieuwe 4PS Magazine digitaal

Een 24/7 dashboard waarmee de directie exact ziet hoe het met het bedrijf gaat. Het doel dat Heuvelman Ibis met de inzet van 4PS Construct wil bereiken. Benieuwd naar het verhaal hierachter? Dat leest u in ons nieuwe magazine. Verder informeren wij u over diverse ontwikkelingen die wij recent gerealiseerd hebben, zoals de bewaking van geïntegreerde contracten en optimalisaties in de Grafische Resource Planning. Ook kent 4PS Construct tegenwoordig een integratie met DSP, dit lichten we uitgebreid toe. Tot slot geven we een overzicht van alle apps die 4PS momenteel beschikbaar heeft.

 

Lees verder
4PS klantendag 2019

Terugblik klantendag 2019: Digitalisering zit 'm in eenvoud

Digitalisering zit hem in eenvoud; de boodschap die wij dit jaar meegaven aan de ruim 340 aanwezigen op onze klantendag. Zoals gebruikelijk hadden we een programma samengesteld waarbij het delen van ontwikkelingen en netwerken centraal stond. Dit jaar vond deze dag plaats op een wel heel bijzondere locatie: Burgers’ Zoo in Arnhem. Na een korte wandeling langs de pinguïns en door de tropische ‘Bush’ kwam men uit bij het Safari Meeting Centre, de locatie waar de klantendag plaatsvond.

 

Lees verder

4PS Tech Days: developers internationale partners op bezoek in Ede

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we de 4PS Tech Days. Op 5 en 6 juni brachten Developers van internationale partners uit Engeland, Tsjechië, Oekraïne, Zweden, Frankrijk en Italië een bezoek aan ons kantoor in Ede. Met een boordevol programma en een goede opkomst waren dit twee succesvolle dagen!

 

Lees verder

Succesvolle eerste internationale partnerdagen van 2019!

Deze week kwamen al onze internationale partners bij elkaar op ons kantoor in Ede. Twee keer per jaar vinden onze internationale partnerdagen plaats, waar we onze partners bijpraten over de laatste ontwikkelingen en de kans krijgen om elkaar weer te spreken en ideeën uit te wisselen. Deze keer hebben we 20 commercie deelnemers verwelkomt. Later dit jaar krijgen we een bezoek van development. De award uitreiking ‘Partner van het jaar’ kon natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Onze partner Scapta uit buurland België mag zich dit jaar de trotse winnaar noemen!

 

Lees verder

Interview GWW magazine: Digitalisering zit ‘m in eenvoud

Voor infrabedrijven wordt het steeds belangrijker om digitaal informatie te kunnen uitwisselen, zowel intern tussen collega’s als extern met partners. Als softwareleverancier voor de bouwnijverheid (bouw, installatietechniek en GWW) helpt 4PS bedrijven bij het maken van die digitalisatieslag. Steeds meer bedrijven in de infra weten de weg naar 4PS te vinden. Van’ t Hek Groep behoort tot de early adopters en werkt al dertien jaar naar volle tevredenheid met 4PS Construct.

 

Lees verder

E-facturatie per 18 april verplicht: bent u er klaar voor?

Misschien heeft u het al gehoord: per 18 april 2019 moeten de Rijksoverheid, de decentrale overheden en alle andere aanbestedingsplichtige organisatie e-facturen kunnen ontvangen en verwerken. Hoe ver bent u met dit proces?

 

Lees verder
4PS magazine april 2019

Lees het nieuwe 4PS Magazine (digitaal)

Tijd voor de eerste editie van het 4PS Magazine dit jaar! In deze editie vertellen wij u de laatste stand van zaken rondom 4PS Construct op Dynamics 365 Business Central. Verder neemt VolkerWessels Bouwmaterieel u mee in de digitale transformatie die zij momenteel doormaken, met de mooie kansen die dit met zich meebrengt. Tot slot geven we een update over 4PS Control, de integratie met KYP en we introduceren de 4PS On site App.

 

Lees verder

We kijken terug op een geslaagde Girlsday!

Vandaag stond de Girlsday op het programma: een landelijk initiatief om jonge meisjes enthousiast te maken voor het werken in de techniek en ICT. Voor 4PS inmiddels de zesde deelname op rij aan de Girlsday. Door middel van meerdere spellen leerde een groep van zo’n dertig meisjes de verschillende afdelingen van 4PS kennen. We kunnen ook dit jaar weer terugkijken op een geslaagde dag!

 

Lees verder