Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug
Deelname 4PS Girlsday 2019

Ook in 2019 doet 4PS mee aan ‘Girlsday’

Op donderdag 11 april staat de jaarlijkse terugkerende Girlsday gepland. Tijdens Girlsday openen door heel Nederland bèta-, technische en ICT-bedrijven hun deuren voor meisjes van 10-15 jaar. Zij kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en kennismaken met bèta/technische werkzaamheden. 4PS neemt al voor het zesde jaar op rij deel aan dit mooie initiatief!

 

Lees verder
Hofmeijer kiest ERP systeem 4PS Construct

Hofmeijer: meer grip en voorspellend met 4PS Construct

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek is de laatste jaren hard gegroeid. En nog steeds laten zij een stijgende lijn zien. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf uit Voorst om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en voorspellend te zijn. De behoefte aan een goede softwareoplossing, bijvoorbeeld voor projectbewaking, was dan ook groot.

 

Lees verder
Kesselaar kiest 4PS

Kesselaar & Zn kiest voor 4PS Construct

Mooi nieuws waar we trots op zijn: onlangs is er een akkoord bereikt tussen Kesselaar & Zn BV en 4PS. Men gaat aan de slag met 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft. Het bedrijf uit Alkmaar gaat het ERP-systeem en de aanvullende apps inzetten voor de ondersteuning en professionalisering van de projectbewaking, service & onderhoud, en de financiële administratie.

 

Lees verder