Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

Nieuwsupdate: 2e editie 4PS Magazine (digitaal)

Er staat weer een nieuwe editie van het 4PS Magazine voor u klaar. Lees over de uitdaging van BAM International om 4PS Construct te implementeren in meerdere landen, de evolutie van Microsoft Dynamics NAV en ontwikkelingen, innovaties en nieuwe producten van 4PS.

 

Lees verder

Innoveren in digitalisering met de bouw

‘Ons doel is om het klantgeluk naar een maximum te krijgen. Klanten blijven bedienen met innovatieve software, zodat ze zelf beter business kunnen doen en heel goed in staat zijn te concurreren in hun eigen markt’, aldus 4PS Partner Wim Jansen. Onze directie kreeg bezoek van de Cobouw voor een uitgebreid interview in de Cobouw 50 editie van dit jaar.

 

Lees verder

Terugblik op 4PS meets 4PS

Sinds juli 2018 maakt 4PS UK deel uit van de 4PS Group en heeft 4PS naast haar hoofdlocatie in Ede een vestiging in Birmingham UK. Op vrijdag 21 september jl. bezochten alle medewerkers van de Engelse vestiging voor het eerst het hoofdkantoor van 4PS in Nederland in het kader van ‘4PS meets 4PS’: een meerdaags evenement dat in het teken stond van kennismaken en #verdiepen. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het is gelukt om dat te realiseren!

 

Lees verder