Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

E-facturatie per 18 april verplicht: bent u er klaar voor?

Misschien heeft u het al gehoord: per 18 april 2019 moeten de Rijksoverheid, de decentrale overheden en alle andere aanbestedingsplichtige organisatie e-facturen kunnen ontvangen en verwerken. Hoe ver bent u met dit proces?

 

Lees verder
4PS magazine april 2019

Lees het nieuwe 4PS Magazine (digitaal)

Tijd voor de eerste editie van het 4PS Magazine dit jaar! In deze editie vertellen wij u de laatste stand van zaken rondom 4PS Construct op Dynamics 365 Business Central. Verder neemt VolkerWessels Bouwmaterieel u mee in de digitale transformatie die zij momenteel doormaken, met de mooie kansen die dit met zich meebrengt. Tot slot geven we een update over 4PS Control, de integratie met KYP en we introduceren de 4PS On site App.

 

Lees verder

We kijken terug op een geslaagde Girlsday!

Vandaag stond de Girlsday op het programma: een landelijk initiatief om jonge meisjes enthousiast te maken voor het werken in de techniek en ICT. Voor 4PS inmiddels de zesde deelname op rij aan de Girlsday. Door middel van meerdere spellen leerde een groep van zo’n dertig meisjes de verschillende afdelingen van 4PS kennen. We kunnen ook dit jaar weer terugkijken op een geslaagde dag!

 

Lees verder