Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug
Deelname 4PS Girlsday 2019

Ook in 2019 doet 4PS mee aan ‘Girlsday’

Op donderdag 11 april staat de jaarlijkse terugkerende Girlsday gepland. Tijdens Girlsday openen door heel Nederland bèta-, technische en ICT-bedrijven hun deuren voor meisjes van 10-15 jaar. Zij kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en kennismaken met bèta/technische werkzaamheden. 4PS neemt al voor het zesde jaar op rij deel aan dit mooie initiatief!

 

Lees verder
Hofmeijer kiest ERP systeem 4PS Construct

Hofmeijer: meer grip en voorspellend met 4PS Construct

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek is de laatste jaren hard gegroeid. En nog steeds laten zij een stijgende lijn zien. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf uit Voorst om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en voorspellend te zijn. De behoefte aan een goede softwareoplossing, bijvoorbeeld voor projectbewaking, was dan ook groot.

 

Lees verder

Nieuwe softwareoplossing 4PS Control live!

De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de forse opgave in de energiebesparing, een klimaatbestendig Nederland en verduurzaming naar energielabel B. Veranderingen die invloed hebben op uw bedrijfsprocessen. Samen met klanten, (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar deze duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. En waar meerdere belangen een rol spelen is goede communicatie in uw samenwerking een must. Maar hoe communiceert u in uw processen duidelijk met elkaar?

 

Lees verder