Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

Kroes Aannemingsbedrijf toe aan nieuw ICT-fundament in de cloud

Net voor de vakantieperiode heeft Kroes Aannemingsbedrijf BV uit Maasland opdracht gegeven aan 4PS voor de implementatie van de cloudoplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij zijn er bijzonder trots op dat weer een gerenommeerd bedrijf in de GWW-branche het vertrouwen geeft aan 4PS. We kijken uit naar het implementatieproces!

 

Lees verder
Artikel 4PS GWW Vakblad

Nieuwe trend: meer en meer ICT toegepast binnen de waterbouw

In de komende decennia zijn er omvangrijke opgaven voor de waterbouw. De waterbouwopgaven moeten worden gerealiseerd binnen strikte randvoorwaarden rond tijd en budget en met ambitieuze maatschappelijke doelstellingen voor circulariteit, duurzaamheid en de energietransitie. Zo gaan opdrachtgevers zoals de waterschappen en Rijkswaterstaat steeds vaker met complexere, geïntegreerde contractvormen werken. Daarbij is ICT niet meer weg te denken binnen de waterbouwopgaven.

 

Lees verder
VEST Infra kiest 4PS Construct

VEST Infra te Beverwijk kiest voor cloudoplossing 4PS Construct

Recent heeft VEST Infra, voorheen Bakker Infratechniek, gekozen voor 4PS als partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. VEST Infra kiest voor de cloudversie (SaaS = Software as a Service) van dit moderne ERP-platform vanwege de flexibiliteit die een oplossing in de cloud biedt. We kijken uit naar het implementatietraject dat in september van start zal gaan.

 

Lees verder