Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

Kroes Aannemingsbedrijf toe aan nieuw ICT-fundament in de cloud

Net voor de vakantieperiode heeft Kroes Aannemingsbedrijf BV uit Maasland opdracht gegeven aan 4PS voor de implementatie van de cloudoplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij zijn er bijzonder trots op dat weer een gerenommeerd bedrijf in de GWW-branche het vertrouwen geeft aan 4PS. We kijken uit naar het implementatieproces!

 

Lees verder
VEST Infra kiest 4PS Construct

VEST Infra te Beverwijk kiest voor cloudoplossing 4PS Construct

Recent heeft VEST Infra, voorheen Bakker Infratechniek, gekozen voor 4PS als partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. VEST Infra kiest voor de cloudversie (SaaS = Software as a Service) van dit moderne ERP-platform vanwege de flexibiliteit die een oplossing in de cloud biedt. We kijken uit naar het implementatietraject dat in september van start zal gaan.

 

Lees verder
Terrein Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek gaat voor 4PS Construct in de cloud

Onlangs heeft Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) besloten om met de business software van 4PS in de cloud te gaan werken. De overeenkomst werd getekend nadat er een uitvoerige ‘Proof of Concept’ is uitgevoerd om te toetsen of de bedrijfsprocessen aansluiten bij onze softwareoplossing 4PS Construct. Voorbij Funderingstechniek gaat werken met de nieuwste versie van 4PS Construct, gebaseerd op het toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Lees verder