Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug
BAM International wint 4PS award

BAM International winnaar Best International Implementation 2018 Award

Op donderdag 6 december namen de CIO van BAM International, James van de Merbel, en zijn ERP team de award in ontvangst voor de beste implementatie van 4PS Construct in 2018. En dat was dik verdiend volgens de jury: ondanks de complexiteit deden zij dit binnen budget en volgens planning.

 

Lees verder

Innoveren in digitalisering met de bouw

‘Ons doel is om het klantgeluk naar een maximum te krijgen. Klanten blijven bedienen met innovatieve software, zodat ze zelf beter business kunnen doen en heel goed in staat zijn te concurreren in hun eigen markt’, aldus 4PS Partner Wim Jansen. Onze directie kreeg bezoek van de Cobouw voor een uitgebreid interview in de Cobouw 50 editie van dit jaar.

 

Lees verder

Terugblik op 4PS meets 4PS

Sinds juli 2018 maakt 4PS UK deel uit van de 4PS Group en heeft 4PS naast haar hoofdlocatie in Ede een vestiging in Birmingham UK. Op vrijdag 21 september jl. bezochten alle medewerkers van de Engelse vestiging voor het eerst het hoofdkantoor van 4PS in Nederland in het kader van ‘4PS meets 4PS’: een meerdaags evenement dat in het teken stond van kennismaken en #verdiepen. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het is gelukt om dat te realiseren!

 

Lees verder