Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

Terugblik op 4PS meets 4PS

Sinds juli 2018 maakt 4PS UK deel uit van de 4PS Group en heeft 4PS naast haar hoofdlocatie in Ede een vestiging in Birmingham UK. Op vrijdag 21 september jl. bezochten alle medewerkers van de Engelse vestiging voor het eerst het hoofdkantoor van 4PS in Nederland in het kader van ‘4PS meets 4PS’: een meerdaags evenement dat in het teken stond van kennismaken en #verdiepen. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het is gelukt om dat te realiseren!

 

Lees verder
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Toekomstbestendig met Dynamics 365 Business Central

Onlangs stelde Microsoft de nieuwe versie van Dynamics 365 Business Central beschikbaar. De laatste jaren zijn we gewend dat Microsoft rond deze periode een nieuwe versie lanceert. Zo is dat ook nu het geval, maar dan onder de naam Dynamics 365 Business Central, het nieuwe jasje rondom het ERP-systeem dat voorheen bekend was onder de naam Dynamics NAV. Dynamics 365 Business Central kent wat nieuwe functionaliteiten ten opzichte van Dynamics NAV en is bovendien meer geënt op gebruiksvriendelijkheid.

 

Lees verder
Sterk kiest 4PS Construct

Sterk kiest voor integrale software van 4PS

Steeds meer bedrijven in de funderingsbranche kiezen voor de toekomstbestendige integrale softwareoplossing 4PS Construct. Het maakt ons bijzonder trots dat Sterk, een gerenommeerd bedrijf in deze branche, nu ook het vertrouwen geeft aan 4PS.

 

Lees verder