Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

Terugblik op 4PS meets 4PS

Sinds juli 2018 maakt 4PS UK deel uit van de 4PS Group en heeft 4PS naast haar hoofdlocatie in Ede een vestiging in Birmingham UK. Op vrijdag 21 september jl. bezochten alle medewerkers van de Engelse vestiging voor het eerst het hoofdkantoor van 4PS in Nederland in het kader van ‘4PS meets 4PS’: een meerdaags evenement dat in het teken stond van kennismaken en #verdiepen. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het is gelukt om dat te realiseren!

 

Lees verder
Sterk kiest 4PS Construct

Sterk kiest voor integrale software van 4PS

Steeds meer bedrijven in de funderingsbranche kiezen voor de toekomstbestendige integrale softwareoplossing 4PS Construct. Het maakt ons bijzonder trots dat Sterk, een gerenommeerd bedrijf in deze branche, nu ook het vertrouwen geeft aan 4PS.

 

Lees verder

Opening academisch jaar CHE: professionals in een digitaal tijdperk

Op donderdag 30 augustus jl. vond de opening van het academisch jaar van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) plaats. Deze bijeenkomst stond geheel in het teken van “professionals in een digitaal tijdperk”. Naast de voorzitter van het College van Bestuur van de CHE, Harmen van Wijnen, waren er bijdragen van dr. Ir. Melanie Peters, directeur van het Rathenau Instituut, Ir. Rine le Comte MSc, MA, Chief Technology Officer van To-Increase en docent ICT aan de CHE en Richard Kuijpers, eigenaar van Smartrobot Solutions.

 

Lees verder