Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

Kroes Aannemingsbedrijf toe aan nieuw ICT-fundament in de cloud

Net voor de vakantieperiode heeft Kroes Aannemingsbedrijf BV uit Maasland opdracht gegeven aan 4PS voor de implementatie van de cloudoplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij zijn er bijzonder trots op dat weer een gerenommeerd bedrijf in de GWW-branche het vertrouwen geeft aan 4PS. We kijken uit naar het implementatieproces!

 

Lees verder
Artikel 4PS GWW Vakblad

Nieuwe trend: meer en meer ICT toegepast binnen de waterbouw

In de komende decennia zijn er omvangrijke opgaven voor de waterbouw. De waterbouwopgaven moeten worden gerealiseerd binnen strikte randvoorwaarden rond tijd en budget en met ambitieuze maatschappelijke doelstellingen voor circulariteit, duurzaamheid en de energietransitie. Zo gaan opdrachtgevers zoals de waterschappen en Rijkswaterstaat steeds vaker met complexere, geïntegreerde contractvormen werken. Daarbij is ICT niet meer weg te denken binnen de waterbouwopgaven.

 

Lees verder
Terrein Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek gaat voor 4PS Construct in de cloud

Onlangs heeft Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) besloten om met de business software van 4PS in de cloud te gaan werken. De overeenkomst werd getekend nadat er een uitvoerige ‘Proof of Concept’ is uitgevoerd om te toetsen of de bedrijfsprocessen aansluiten bij onze softwareoplossing 4PS Construct. Voorbij Funderingstechniek gaat werken met de nieuwste versie van 4PS Construct, gebaseerd op het toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Lees verder