Kies je branche
Deel dit artikel:      Linkedin    Twitter    Facebook    Email


Ga terug

E-facturatie per 18 april verplicht: bent u er klaar voor?

Misschien heeft u het al gehoord: per 18 april 2019 moeten de Rijksoverheid, de decentrale overheden en alle andere aanbestedingsplichtige organisatie e-facturen kunnen ontvangen en verwerken. Hoe ver bent u met dit proces?

 

Lees verder
4PS magazine april 2019

Lees het nieuwe 4PS Magazine (digitaal)

Tijd voor de eerste editie van het 4PS Magazine dit jaar! In deze editie vertellen wij u de laatste stand van zaken rondom 4PS Construct op Dynamics 365 Business Central. Verder neemt VolkerWessels Bouwmaterieel u mee in de digitale transformatie die zij momenteel doormaken, met de mooie kansen die dit met zich meebrengt. Tot slot geven we een update over 4PS Control, de integratie met KYP en we introduceren de 4PS On site App.

 

Lees verder

Van der Sluis Technische Bedrijven gaat voor toekomstbestendige software

Onlangs vond de kick-off plaats van het implementatietraject bij Van der Sluis Technische Bedrijven, voor het bedrijfsonderdeel installatietechniek. Een mijlpaal! Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, en daarmee zijn ook de hoeveelheid en de omvang van de projecten toegenomen. Samen met het feit dat men met verschillende applicaties werkte, zorgde dit voor een complexe situatie. Na een uitgebreide analyse van de situatie en de wensen, bleek de stap naar een branchepakket bij één softwareleverancier de beste optie. Er is gekozen voor 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft Dynamics.

 

Lees verder