Objectenbeheer

Zorg ervoor dat de objecten van uw klanten volledig wordt onderhouden en verminder de downtime voor optimale prestaties. 4PS Construct heeft een geïntegreerde functionaliteit voor het beheren en onderhouden van zowel “eigen” als “beheerde” objecten op elk niveau van uw bouwbedrijf. 

De 3 grootste voordelen van objectenbeheer en onderhoud binnen 4PS Construct

Met 4PS Construct kunt u alle objecten op uw servicelocaties registreren en actie ondernemen voor preventief en ook reactief onderhoud. Dit bespaart u tijd, geld, maakt u efficiënter en verhoogt de klanttevredenheid.

  • Kostenbeheer en zichtbaarheid

    Volledig kostenbeheer, controle en servicecontracten voor alle aspecten van de levenscyclus van objecten zijn standaardfuncties van onze oplossing. Daarnaast kunt u onderhoud beter voorspellen, daarmee kunt u efficiëntie verbeteren en de winst te verhogen.

  • Standaard digitale werkorders

    4PS Construct maakt objectenbeheer en onderhoudsactiviteiten toegankelijk via mobiele applicaties, zodat u alle activagegevens, locatie en taakvoortgang altijd en overal kunt controleren.

  • Levenslange voorspellingen van kosten

    Voorspel de langetermijn kosten van het bezitten en onderhouden van de objecten. Blijf op de hoogte van het vermogen van uw klanten en voorkom storing van apparatuur door onderhouds- en reparatieschema’s te beheren. 

Meer weten?

Breng uw objectenbeheer naar een hoger niveau met 4PS – boek vandaag nog uw demo. 

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Partnerschap met Microsoft

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager