Kies je branche
Maak kennis met 4PS business software

Digitalisering zit 'm in eenvoud

De ontwikkelingen in uw markt gaan razendsnel. Woningen en bedrijven energieneutraal maken, het reduceren van grondstofgebruik, het weggennet geschikt maken voor zelfsturende auto’s, een klimaatbestendig en waterrobuust Nederland en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. En dat is nog niet alles. In de branche hebben we ook te maken met uitdagingen als krappe marges, ketensamenwerking en een groeiende vraaggerichte markt.

 

Digitalisering begint nu

Deze ontwikkelingen bieden kansen voor de bouw, GWW/infra en installatietechniek. Door te vernieuwen en mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt kunt u de concurrentie een stap voor zijn. Maar hoe krijgt u controle over uw bedrijfsprocessen? Hoe brengt u de bouwplaats en kantoor dichter bij elkaar? En hoe houdt u grip op projecten, binnen de keten en uw organisatie? Een foutloos proces is cruciaal. Wij helpen u die voorsprong te bereiken met onze software oplossingen.

 

Van harte welkom bij 4PS en Microsoft

Samen met onze strategische technologiepartner Microsoft helpen wij bedrijven in de bouw, installatietechniek en GWW/Infra vooroplopen op het gebied van digitalisering. Met onze branchespecialisatie en bijna 20 jaar ervaring, spreken wij uw taal, denken we met u mee én vooruit. Microsoft en 4PS nodigen u van harte uit op 25 juni voor het seminar Digitalisering zit 'm in eenvoud. Met een inspirerend programma krijgt u bij Microsoft Nederland in één middag een overzicht van onze softwareoplossing 4PS Construct, en een kijkje in de keuken bij enkele 4PS-klanten. Bent u er ook bij?

Microsoft software GWW

 

Aanmelden seminar digitalisering

Programma

 

12.30 uur

Inloop en lunch

 

13.15 uur

Welkom door Microsoft 
Trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering

 

13.45 uur

Parallelsessie: Digitalisering in de bouw

Parallelsessie: Digitalisering in de installatietechniek

Parallelsessie: Digitalisering in de GWW/Infra

 

15.15 uur

Pauze

 

15.30 uur

Parallelsessie: kijkje in de keuken bij Bouwbedrijf Lont

Parallelsessie: kijkje in de keuken bij Installatiebedrijf Mansveld 

Parallelsessie: kijkje in de keuken bij GWW-bedrijf Jelle Bijlsma

 

16.15 uur Borrel en netwerken

 

 

Locatie: Microsoft Nederland | Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Vervoer: Microsoft is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken

 

Microsoft Schiphol

Wat kunt u verwachten op 25 juni?

 

Strategische ontwikkelingen Microsoft

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling op het gebied van digitalisering is een behoorlijke uitdaging. Onze technologiepartner Microsoft neemt u mee in de laatste strategische ontwikkelingen, zoals software in de cloud. Hoe gaat dat in zijn werk? Welke voordelen biedt dit u? Eva van den Noort vertelt u hier namens Microsoft meer over.

 

Digitalisering in de sector

De software van 4PS is gebaseerd op het Microsoft-platform Dynamics 365 Business Central. Microsoft levert de technologie, 4PS maakt dit toepasbaar voor de bouw, installatietechniek en GWW/infra door er branchespecifieke functionaliteit aan toe te voegen. Het resultaat hiervan is een integrale totaaloplossing waarmee u al uw primaire processen kunt uitvoeren. We nemen u mee in de specifieke ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in de bouw, installatie en GWW/infra. Aanvullend laten wij u tijdens een demonstratie zien welke voordelen de business software van 4PS u biedt.

 

Kijkje in de keuken bij onze klanten

4PS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt al bijna 20 jaar softwareoplossingen voor de bouwnijverheid. We geven u graag een kijkje achter de schermen bij een bouwer, installateur en GWW-er die werkt met onze software. 

Een kijkje in de keuken bij ...

Bouwbedrijf Lont

 

Als totaalbouwer van Noord-Nederland heeft Bouwbedrijf Lont alles in huis om vandaag toekomst te maken. Van ontwikkeling tot creatie en uitvoering. Bouwbedrijf Lont richt zich op de bouw van woningen, utiliteitsbouw en argrarische gebouwen.
Begin 2018 koos het bedrijf uit Sint Annaparochie voor de software van 4PS, in november vond de livegang plaats. Controller Jan Willem Bootsma vertelt op 25 juni over de keuze van Bouwbedrijf Lont voor de business software van 4PS. Benieuwd naar hun ervaring?

 

Bouwbedrijf Lont

Jelle Bijlsma

 

Sinds 1961 is Jelle Bijlsma actief binnen de GWW-sector. Inmiddels is het Friese bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de regio Noord-Nederland. Jelle Bijlsma is gespecialiseerd in infra, groenonderhoud, grondverzet, baggerwerk, waterbouw, recycling, sloopwerken en transport. 

Eind 2018 koos Jelle Bijlsma voor de integrale software van 4PS. De implementatie is in volle gang. Algemeen Directeur Coen Jelle Bijlsma vertelt op 25 juni over de motivatie achter hun keuze voor 4PS en de rol die IT speelt binnen het bedrijf. 

Jelle Bijlsma

 

Mansveld Projecten & Services

 

Mansveld realiseert elektrotechnische projecten voor de utiliteitsmarkt, voornamelijk in de regio Zuid-Nederland. Met ruim 300 medewerkers en expertise van 55 jaar vakmanschap beschikt Mansveld over veel ervaring. 

Mansveld werkt al 13 jaar met de integrale business software van 4PS. Information Manager Sylvie Weltens deelt op 25 juni namens Mansveld de ervaringen met 4PS. Waarom hebben ze destijds voor 4PS Construct gekozen? Hoe bevalt de samenwerking met 4PS?

 

Mansveld

Meld u aan voor het seminar 'Digitalisering zit 'm in eenvoud' op 25 juni

Vul het formulier in om u aan te melden voor het Seminar Digitalisering zit 'm in eenvoud. Velden met een * zijn verplicht.

Keuze parallelsessie *