Servicecontracten

Het omgaan met veel servicecontracten en het plannen van ad hoc, preventief of gepland onderhoud is moeilijk op papier of in spreadsheets bij te houden en te volgen. Bovendien is het gemakkelijk om iets te missen of te vergeten. Digitaliseer uw systeem voor een gestroomlijnd proces en meer efficiëntie.

Ontdek de 3 voordelen van Servicecontracten in 4PS Construct

Optimaliseer uw werk en bespaar tijd met 4PS Construct. Of het nu gaat om gepland of reactief onderhoud, 4PS Construct zorgt ervoor dat u altijd real-time inzicht heeft in uw processen.

  • Planning voor een betere controle

    Nadat u een servicecontract hebt ingevoerd, kunnen sleuteldatums volgens de overeenkomst worden gepland in 4PS Construct. De serviceprovider wordt vervolgens gewaarschuwd wanneer het onderhoud moet worden uitgevoerd. Handig toch?

  • Flexibiliteit voor uw drukke werklast

    Uw geplande tijden uit servicecontracten kunnen in de Grafische Resource Planner (GRP) getoond worden. Het is mogelijk om deze tijden te wijzigen op basis van de prioriteiten die zichtbaar zijn in de GRP. 

  • Zichtbaarheid op uw activiteiten

    Het effectief beheren van uw projecten betekent dat u altijd volledig real-time inzicht hebt in uw activiteiten. Plan, prioriteer en houd controle over zowel gepland als reactief onderhoud naast andere georganiseerde activiteiten.

Meer weten?

Breng uw servicecontractenbeheer naar nieuwe hoogten met 4PS Construct – boek vandaag nog uw demo. 

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Partnerschap met Microsoft

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager