Kies je branche
Innovatieve ICT voor de GWW
4PS Apps

Apps voor gebruik op locatie

Bijna iedereen gebruikt 'm...

Een smartphone. Niet meer weg te denken uit onze samenleving. Altijd en overal zijn wij online en willen we toegang hebben tot relevante projectinformatie. Hier kunnen de Apps van 4PS u bij helpen.


Voor verschillende doeleinden ontwikkelden wij een App die onze klanten naar een hoger niveau helpen. Neem bijvoorbeeld de Service Meldingen App waarmee klanten in staat zijn melding te maken van een storing of een probleem. De App is volledig geïntegreerd met de andere software van 4PS, waardoor meldingen rechtstreeks in het systeem van de aannemer belanden. Handig en doeltreffend.

 

Naast de Service Meldingen App heeft 4PS ook een Opname App ontwikkeld voor de opname van mutatieonderhoud.

 

De App kan volledig afgestemd worden op uw huisstijl en werkomgeving. Ook is de 4PS Construct Applicatie op ieder type device benaderbaar.

 

Onderstaand leest u meer over de verschillende Apps van 4PS voor uw bedrijf.

Meer Productinformatie
Productinformatie-4PS-Apps.pdf
4PS Buitendienst App

Eenvoudig werkorders afhandelen

De 4PS Buitendienst App is het antwoord op de vraag naar een functioneel eenvoudige applicatie voor het afhandelen van een werkorder. Een toepassing die werkt op meerdere devices, zoals een tablet of smartphone, ongeacht welk platform u gebruikt. 

 

De applicatie is bedoeld voor de buitendienstmedewerker die relatief eenvoudige reparaties en onderhoudsklussen uitvoert op servicelocaties. Monteurs zijn met de 4PS Buitendienst App in staat op een snelle manier serviceklussen af te handelen. 

De 4PS Buitendienst App is een gebruiksvriendelijke app voor uw servicemonteur. Wanneer uw monteur een werkorder binnenkrijgt, heeft hij direct inzicht in de tijd, locatie, prioriteit en details van de opdracht. 

Diverse zaken kunnen geregistreerd worden, zoals gebruikte materialen, bijkomende kosten en uiteraard de gemaakte uren. 

 

Integratie met 4PS Construct

De Buitendienst App is volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct, de binnendienst heeft daardoor inzicht in het verloop van de afhandeling van de werkorder.

 

 

 

Meer informatie...

Aanpak

Implementatie integrale 4PS ERP software bouw
consultancy en implementatie
De implementatie van onze applicatie binnen uw bedrijf vraagt om kennis van uw processen, van verandermanagement en van de applicatie. De 4PS Consultants staan garant voor snelle, gecontroleerde en betaalbare implementaties.
Projecten integrale 4PS bouwsoftware
project management
Het slagen van een implementatietraject ligt voor een groot deel in handen van een goede Project Manager. Implementeren is namelijk verbouwen terwijl de winkel open blijft. De 4PS Project Managers bewaken de voortgang en overzien het globale proces.
Support integrale 4PS ERP software bouwnijverheid
support
Wij streven naar een vlekkeloze werking van onze producten. Mocht u toch een vraag of melding hebben, dan wilt u dit snel en eenvoudig kunnen melden. 4PS Supporters kenmerken zich als hulpvaardige specialisten met uitgebreide kennis van al onze oplossingen.