Kies je branche
Software voor installateurs
4PS Construct

Software voor ieder installatiebedrijf

Het snel kunnen leveren van capaciteit is vandaag de dag niet meer genoeg. Het wordt voor u als installatiebedrijf steeds belangrijker om te bepalen waar uw onderscheidend vermogen ligt. Thema's als Energiezuinige Gebouwen, Integraal Bouwen, Comfortabel wonen en werken evenals Decentrale Energievoorziening beheersen ook de Installatietechniek.

 

Deze ontwikkelingen vergen een integratie van disciplines in de bouwkolom wat nadrukkelijk in de BIM component naar voren komt. In een vroeg stadium wordt er van de installateur verwacht dat installatieconcepten haalbaar zijn en een meerwaarde kunnen bieden. Tevens wordt verwacht dat u een visie heeft op langdurige onderhoudsconcessies of -contracten inzake exploitatie en onderhoud.

 

Maar beschikt u wel over ERP software die het verschil maakt en u maximaal kan helpen in het realiseren van uw doelstellingen en ambitie? Zonder dat u allerlei trucs moet uithalen, buiten uw systeem om gaat werken of maatwerk moet laten ontwikkelen?

 

4PS Construct, de marktstandaard in bedrijfsbrede ERP software, ondersteunt u bij het waarmaken van uw beloften naar uw klanten. Wij leggen, net als hen, de lat hoog, met gebruiksvriendelijke, branchegerichte en integrale software.

 

Met Microsoft als technologiepartner profiteert u van de 100% integratie met Microsoft PowerBI. Als geen ander zijn 4PS en Microsoft in staat om u altijd moderne software aan te bieden. Van CRM tot en met Service & Onderhoud!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag eens een brochure aan.

 

Meer Productinformatie
Productinformatie-4PS-Installateurs.pdf
CRM software voor bouwbedrijven van 4PS

Integraal relatiebeheer

Aan de basis van ieder project staan mensen. De mensen die marketing en sales vanuit uw bedrijf verzorgen, maar natuurlijk ook uw klanten. Relatiebeheer is belangrijk! 4PS biedt u CRM voor de bouw, gww of installatietechniek aan, integraal binnen uw ERP (4PS Construct).

 

Eenmalig legt u gegevens van relaties, klanten, leveranciers en overige betrokken vast, waarna u deze in de hele applicatie gebruikt. Ook zijn de gegevens vanaf iedere locatie met ieder type device te benaderen. Handig voor als u onderweg bent.

 

Microsoft Office en Skype zijn volledig geïntegreerd waardoor u vanuit de applicatie eenvoudig contact op kunt nemen met uw relaties, snel offertes kunt genereren vanuit de informatie van het calculatieproces, etc.

Wees voorspelbaar

Eenmaal een goed relatiebestand opgebouwd, kunt u deze data gaan bewerken. U kunt eenvoudig een segment aanmaken om bijvoorbeeld een mailing te versturen. Ook kunt u met behulp van trajecten en trajectoffertes uw sales pipeline in kaart brengen en legt u snel uw contactmomenten vast. Vanuit de trajecten en trajectoffertes kunnen eenvoudig de vervolgprocessen worden opgestart.

 

Kortom, met CRM van 4PS bent u voorspelbaar en heeft u altijd en overal een goed beeld van uw relaties en acquisitietrajecten.

 

 

Meer informatie...

Aanpak

Implementatie integrale 4PS ERP software bouw
consultancy en implementatie
De implementatie van onze applicatie binnen uw bedrijf vraagt om kennis van uw processen, van verandermanagement en van de applicatie. De 4PS Consultants staan garant voor snelle, gecontroleerde en betaalbare implementaties.
Projecten integrale 4PS bouwsoftware
project management
Het slagen van een implementatietraject ligt voor een groot deel in handen van een goede Project Manager. Implementeren is namelijk verbouwen terwijl de winkel open blijft. De 4PS Project Managers bewaken de voortgang en overzien het globale proces.
Support integrale 4PS ERP software bouwnijverheid
support
Wij streven naar een vlekkeloze werking van onze producten. Mocht u toch een vraag of melding hebben, dan wilt u dit snel en eenvoudig kunnen melden. 4PS Supporters kenmerken zich als hulpvaardige specialisten met uitgebreide kennis van al onze oplossingen.