Kies je branche
Software voor installateurs
4PS Portalen

​Online samenwerken in projecten

Dit is binnen onze branche inmiddels gemeengoed geworden. Ketensamenwerking in projecten en prestatiegericht onderhoud conform NEN2767 vragen om een integrale benadering van het ketenproces, zonder dat uw ketenpartners rechtstreeks in uw ERP systeem de informatie moeten halen of brengen.

 

Al de informatie die door u of door een betrokken partij wordt geproduceerd, wilt u eenvoudig maar ook veilig vastleggen in uw ERP applicatie. Door gebruik te maken van de diverse portalen van 4PS digitaliseert u het volledige proces en staat niets u meer in de weg om samen te werken in projecten.

 

Gezien de diversiteit aan systemen bij uw opdrachtgevers of onderaannemers is het ook mogelijk om op basis van de standaarden te koppelen en te integreren met systemen van derden

4PS heeft diverse standaard portalen die integraal samenwerken met 4PS Construct.

 

  • 4PS Urenportaal | Boek altijd en overal uw uren op het juiste project.
  • 4PS Serviceportaal | Werk samen met uw klanten op één platform voor al het onderhoud.
  • 4PS Onderaannemersportaal | Werk digitaal samen met uw onderaannemers.
  • 4PS Projectportaal | Beheer uw projectdossier online en werk samen in projecten.

 

Meer weten over uw mogelijkheden met deze Portalen? Download eens een brochure.

Meer Productinformatie
Productinformatie-4PS-Portalen.pdf
Digitaal projectdossier voor beheersing van de documenten rond een bouwproject

Digitaal projecdossier essentieel

Kwaliteit en efficiency in een project beginnen bij een goede samenwerking. De klant wil waar voor zijn geld en dus hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Een centrale plaats voor het delen van projectinformatie waartoe al de betrokken ketenpartners toegang hebben, is onmisbaar in projecten. Dit is de reden dat 4PS speciaal voor bouwbedrijven, installateurs en gww-bedrijven het 4PS Documentenportaal ontwikkeld heeft. De plek waar u altijd:

 

  • de juiste versie van documenten vindt;
  • de juiste projectinformatie voorhanden heeft;
  • inzicht heeft in de voortgang, status van acties en openstaande issues.

 

Gebaseerd op het betrouwbare Microsoft SharePoint maakt u per project een unieke site aan. U en uw collega's hebben zo overal en altijd toegang tot de juiste informatie. Het enige wat u nodig heeft is een browser.

Naar gestructureerde data

Voor ieder project in 4PS Construct kan een projectsite aangemaakt worden. Met één druk op de knop genereert u een dergelijke site, inclusief de juiste rechten voor de betrokken projectleden. Iedere projectsite is onderverdeeld in subsites die zijn eigen documentbibliotheken bevat.

Afhankelijk van de rechten van een persoon kan hij/zij één of meerdere subsites of bibliotheken bezoeken. U kunt hierbij aangeven of deze persoon alleen mag lezen of ook mag wijzigen.

 

OnPremise of in de Cloud

Het 4PS Documentenportaal is een standaard portaal met een ontwikkelagenda. U blijft profiteren van innovatie en loopt niet tegen maatwerk aan. Het portaal kan zowel OnPremise als in de Cloud via SharePoint Online (Office 365) gedraaid worden. 

 

 

Meer informatie...

Aanpak

Implementatie integrale 4PS ERP software bouw
consultancy en implementatie
De implementatie van onze applicatie binnen uw bedrijf vraagt om kennis van uw processen, van verandermanagement en van de applicatie. De 4PS Consultants staan garant voor snelle, gecontroleerde en betaalbare implementaties.
Projecten integrale 4PS bouwsoftware
project management
Het slagen van een implementatietraject ligt voor een groot deel in handen van een goede Project Manager. Implementeren is namelijk verbouwen terwijl de winkel open blijft. De 4PS Project Managers bewaken de voortgang en overzien het globale proces.
Support integrale 4PS ERP software bouwnijverheid
support
Wij streven naar een vlekkeloze werking van onze producten. Mocht u toch een vraag of melding hebben, dan wilt u dit snel en eenvoudig kunnen melden. 4PS Supporters kenmerken zich als hulpvaardige specialisten met uitgebreide kennis van al onze oplossingen.